Καλησπερα σε ολους...Επανέρχομαι στο νήμα των νέων αφίξεων για να κανω ενα feedback της αγορας που εκανα...Λόγω του οτι εχω και της δυο κόρες μου με 40 πυρετό δεν μου επιτρεπεται για σημερα η παρουσίαση της αγορας μου....
Μεσα στην συνεχή αναζήτησή στον κόσμο των ρολογιων κατάλαβα οτι τα vintage αλλα και military χαρακτηριστικά μερικών μοντέλων ειναι και αυτα που με ελκύουν περισσοτερο ....Ενα τετοιο ρολοι λοιπον ειναι και αυτό που απέκτησα σημερα..Το γνώρισα μεσα απο το φορουμ μας απο φίλο που το εχει και βάλθηκα να το βρω και να το αποκτησω....Εστειλα mail στα γνωστά μαγαζιά,ζάλισα συμφορουμιτες μας με τις ερωτήσεις μου,ξενύχτησα αρκετά σερφάροντας στο Νετ για να το βρω...αλλα δυσεύρετο πλεον και πολυ δύσκολο να βρεθει....Εως ότου το εντόπισα σε ενα Ασιατικό μαγαζι που δεν το ηξερα καθολου........NZWATCHES

Ρώτησα για αυτο αλλα οι πληροφοριες ηταν ελαχιστες...Ρίσκο λοιπον η αγορα απο εκει αλλα το ρολοι που λάτρεψα ηταν διαθέσιμο.......
Την πήρα λοιπον την απόφαση να κανω τα 3 κλικ....Πριν απο αυτο ομως πήρα τις εγγυήσεις μου.....Απάντησαν άμεσα σε ολες μου τις ερωτήσεις,δέχτηκαν την δήλωση ως δωρο αλλα και χαμηλότερης τιμης,δώσανε γρήγορα tracking number και το ταξίδι ξεκινησε.....Οι 25 ημέρες μου φάνηκαν αιώνας εως ότου να λάβω το δέμα μου σημερα....Χαλάλι ομως γιατι το αποτελεσμα με δικαιωσε! Αυριο λοιπον γιατρών επιτρέποντως θα γινει και η δικη μου αποκαλυψη....
Φιλικά .......Γιωργος