0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ καλό!!!Καλορίζικο!!!Διάσταση?(Κάπου στο βάθος .....φέρνει λίγο με το Ω που αγόρασες πρόσφατα! )
Παράθεση από: nicolasg στις Φεβρουάριος 13, 2015, 20:32:52 μμΠολύ καλό!!!Καλορίζικο!!!Διάσταση?(Κάπου στο βάθος .....φέρνει λίγο με το Ω που αγόρασες πρόσφατα! )Πολυ καλυτερο το Orient
Παράθεση από: stelakos στις Φεβρουάριος 13, 2015, 21:13:09 μμγιατι εχουν γουστο χαρη Σωστά! Αφού δάιλεξαν εμάς για άντρες τους!!
γιατι εχουν γουστο χαρη
Παιδιά σας ευχαριστώ για τις ευχές σας ...Χάρη dress ρολόγια δεν φοράω σχεδόν ποτέ ... γιατί δεν ντύνομαι επίσημα σχεδόν ποτέ ... (2-3 φορές τον χρόνο θα βάλω κουστουμάκι )... εμένα άλλο με ανησυχεί Χάρη ... Είπα να ξεφύγω λιγάκι απο Ιαπωνία και να ισορροπήσω λίγο τα ρολόγια μου προσθέτοντας κανένα βαρβάτο Ελβετό αλλά νατα ... ξανά σχισοματις μου προέκυψε ... Όμως ο βασικός λόγος που το πήρα είναι το Deck Teak effect που έχει το καντράν του και μου θυμίζει πολύ έντονα κατάστρωμα σκάφους ... δεν μπορούσα να αντισταθώ ... σε αυτό το πράγμα... έχω περάσει πολύ ωραίες καταστάσεις πάνω σε τέτοια καταστρώματα ... ξέρετε εμείς οι ναυτικοί ζούμε με τις αναμνήσεις μας από τα ταξιδια του παρελθόντος και όνειροπολούμε συνέχεια ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)βλέπω να μου το τρώει η Γυναίκα μου της αρέσει πολύ ...Νικόλα το ρολόι είναι 40αρι αλλά δείχνει μεγαλύτερο... το προφίλ του είναι πολύ χαμηλό νομίζω 11,5mm ...
Παράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 13, 2015, 21:09:46 μμΠαιδιά σας ευχαριστώ για τις ευχές σας ...Χάρη dress ρολόγια δεν φοράω σχεδόν ποτέ ... γιατί δεν ντύνομαι επίσημα σχεδόν ποτέ ... (2-3 φορές τον χρόνο θα βάλω κουστουμάκι )... εμένα άλλο με ανησυχεί Χάρη ... Είπα να ξεφύγω λιγάκι απο Ιαπωνία και να ισορροπήσω λίγο τα ρολόγια μου προσθέτοντας κανένα βαρβάτο Ελβετό αλλά νατα ... ξανά σχισοματις μου προέκυψε ... Όμως ο βασικός λόγος που το πήρα είναι το Deck Teak effect που έχει το καντράν του και μου θυμίζει πολύ έντονα κατάστρωμα σκάφους ... δεν μπορούσα να αντισταθώ ... σε αυτό το πράγμα... έχω περάσει πολύ ωραίες καταστάσεις πάνω σε τέτοια καταστρώματα ... ξέρετε εμείς οι ναυτικοί ζούμε με τις αναμνήσεις μας από τα ταξιδια του παρελθόντος και όνειροπολούμε συνέχεια ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)βλέπω να μου το τρώει η Γυναίκα μου της αρέσει πολύ ...Νικόλα το ρολόι είναι 40αρι αλλά δείχνει μεγαλύτερο... το προφίλ του είναι πολύ χαμηλό νομίζω 11,5mm ...Καλοφορετο,ειναι τελειο
Γεια σας παιδιά,Σήμερα.... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αναλυτικά με φωτογραφίες το βραδάκι!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.