0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
να σας αποκαλύψω ότι αύριο (σήμερα δηλαδή) θα πραγματοποιήσω ένα ταξίδι αστραπή σε γειτονική χώρα....ο λόγος προφανής!!
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 08, 2015, 01:21:16 πμνα σας αποκαλύψω ότι αύριο (σήμερα δηλαδή) θα πραγματοποιήσω ένα ταξίδι αστραπή σε γειτονική χώρα....ο λόγος προφανής!!Στη Βουλγαρία για οδοντίατρο;
Παράθεση από: Vagelis στις Ιανουάριος 08, 2015, 01:27:14 πμΠαράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 08, 2015, 01:21:16 πμνα σας αποκαλύψω ότι αύριο (σήμερα δηλαδή) θα πραγματοποιήσω ένα ταξίδι αστραπή σε γειτονική χώρα....ο λόγος προφανής!!Στη Βουλγαρία για οδοντίατρο; ρολοι?
Παράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 08, 2015, 01:30:37 πμΠαράθεση από: Vagelis στις Ιανουάριος 08, 2015, 01:27:14 πμΠαράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 08, 2015, 01:21:16 πμνα σας αποκαλύψω ότι αύριο (σήμερα δηλαδή) θα πραγματοποιήσω ένα ταξίδι αστραπή σε γειτονική χώρα....ο λόγος προφανής!!Στη Βουλγαρία για οδοντίατρο; ρολοι?forum ρολογιών δεν είμαστε;ποιός ο λόγος να το αναφέρω εδώ, αν δεν ήταν για ρολόι.;
Tελευταία γιατί μου άρεσε!υγ. Δεν πιστεύω νά ρθεις Αθήνα;!!!
Καλά ψώνια!Δε ρωταω το θελω εκπληξη...
Παράθεση από: Vagelis στις Ιανουάριος 08, 2015, 02:14:22 πμΚαλά ψώνια!Δε ρωταω το θελω εκπληξη... Ευχαριστώ φίλε Βαγγέλη!! Καλό ταξίδι να έχω πάνω απ᾽όλα!Πάντως για τις αγορές μου πάντα προιδεάζω...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.