0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παρντόν για την αργοπορία....ελπίζω να μην περίμενε κανένας ROlex... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Συγχαρητηρια. Όποιο μοντέλο και να είναι αξίζει. Καλοφόρετο και χωρίς να το έχω δει. Όλα τους τα μοντε΄λα μου αρέσουν. Θα μου άρεσε όμως αν ήταν VANUATU TITANIUM
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το είχα βάλει στο μάτι αυτό το αγροτεμάχιο από όταν βγήκε...αλλά με την λίστα αναμονής το είχα σχεδόν ξεχάσει εντελώς. Ένα μήνα πριν μου έστειλαν e-mail πως ήταν η σειρά μου και...πήδηξα.. Happy camper, οι μάγκες στην Helm βγάζουν φοβερά ρολόγια στην τιμή τους...γιαυτό και περιμένεις κιόλας (150 τον μήνα φτιάχνουν οπότε η ζήτηση είναι μεγάλη). Miyota 9000 ρυθμισμένη στο χέρι, ISO Diver's 200, τεστ στεγανοποίησης δύο φορές στα 27bar και φοβερό φινίρισμα, λουμ και ανοχές πραγματικά! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Helm Miyako Diver... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.