0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Μην ξεχνάμε και την μεγαλύτερη αγορά που λέγεται ΑΣΙΑ όπου τα μικρότερα μεγέθη είναι πολύ πιο αναγκαία και δημοφιλή.
εγώ πάντως όταν βλέπω ρολόγια δυσανάλογα με το χέρι γελάω...
Hamilton Khaki Field 'Murph' 38mm(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πολύ όμορφο.Εντυπώσεις από το 38αρι?Να το χαρείς
Η ham αν έβαζε στα ρολόγια της λίγο καλύτερα κρύσταλλα θα ήταν TOP...!
Άπαιχτο σε αυτή την κατηγορία τα Casio.Καλοφορετο και καλές βουτιες.(Υ.Γ αυτό το κολπο με τη σύζυγο πρέπει να το κοπιάρεις και να το διδάξεις σε σεμιναριο 🧐😳🤣)
Κλάφτηκα λίγο ακόμα στην γυναίκα πως δεν έχω μαύρο ρολόι...και μου έδωσε ένα 50αρικο ακόμα!! Οπότενες, πετάχτηκα σήμερα στον Κωτσή σαν σίφουνας, και κλείνουμε το σωτήριο 2022 με το κάτωθι! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Είναι το μικρό 40αρι αδερφάκι του ντούρου, το ταπεινό αλλά τιμιότατο MTD-1053. To μπρασελέ αλλάχτηκε με ένα 20αρι Hirsch σιλικόνης τρακτερωτό που είχα, και του πάει πολύ νομίζω.Στα 50€ η μαμά Casio δεν έχει αντίπαλο! Και μόνο που βλέπεις τα δευτερόλεπτα να καρφώνονται στο κέντρο των δεικτών, φτάνει! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.