0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αγορά λίγων λεπτών πρίν.
Πρώτη φορά το βλέπω Γιώργο!!!!Καλοφορετο
οεο! που λέει και ο ΑλέξανδροςΈνα ρολόι που είχα σταματήσει να κοιτάω/ψάχνω, δεν το υπολόγιζα καν για αγορά και έπεσε στο δρόμο μου με τον πιο απλό και ταυτόχρονα απροσδόκητο τρόπο.Σε κανα μήνα που θα πάω πατρίδα να πάρω τη φωτογραφική, θα έχετε και την ιστορία & φωτογραφίες που του αξίζουν, και τα kudos στους ανθρώπους που έκαναν ένα από τα grail μου πραγματικότητα, μιας και ήταν ίσως το μόνο μέσα στο budget μου.ΥΣ: τι την ήθελα την εγγραφή εδώ μέσα, καλά κοιτούσα σαν επισκέπτης. Με καταστρέψατε, σε ένα μήνα από 0 είμαι σε φάση τι φοράμε σήμερα ..
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
που το ξετρύπωσες (και αυτό). Πολύ όμορφο Γιώργο!! Καλοφόρετο!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.