makfil και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
2022. Η χρονιά που είπα στον εαυτό μου ότι θα πάρω λιγότερα ρολόγια από πέρυσι. Και να 'μαστε 10/1 με 3 αφίξεις (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Να αρχίσω από το εξαιρετικό Citizen από αγγελία συμφορουμίτη. Το ρολόι είναι ένα διαμαντάκι, ένα spec monster που λεν και στο χωριό μου. Τιτάνιο, Eco-drive, GMT, perpetual calendar, ραδιοελεγχόμενο. Και όλα αυτά στα 38mm και με αυτό το φοβερό καντραν. Δεν έχω λόγια! Είναι κάποια ρολόγια που μόλις τα φοράς είσαι σίγουρος ότι δε θα φύγουν ποτέ από τη συλλογή σου. Από όσα ρολόγια έχω, το έχω πει μόνο για το Heuer μου και για αυτό.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πάμε στο Breitling το οποίο φοράω συνεχώς από την ημέρα που ήρθε στα χέρια μου. Colt Quartz από τα 90's . 38mm αλλά στιβαρό ρολόι με πολύ ωραίο βάρος και άνετο μπρασελέ. Φαίνεται ότι θα γίνει το καθημερινό μου ρολόι για το επόμενο διάστημα. Για κάποιο λόγο μου βγάζει την αίσθηση του beater, δε φοβαμαι να το φορέσω οπουδήποτε, ενώ ταυτόχρονα φαίνεται ότι είναι καλό ρολόι. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Και η έκπληξη για το τέλος. Το είδα, το φόρεσα, το ήθελα! Daydate αυτόματος χρονογράφος , που κατάφερε να χωρέσει σε 41mm και 13mm ύψος. Η κάσα και το καντραν είναι αυτά που με κέρδισαν περισσότερο, αλλά σίγουρα το γεγονός ότι φοράει Valjoux 7750 ήταν στα συν. Ο φωτισμός στο σπίτι μου δεν επιτρέπει να βγάλω φωτογραφία της προκοπής για να φανεί το πόσα κιλά ρολόι είναι αυτο... Καλώς ήρθες 2022!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
2022. Η χρονιά που είπα στον εαυτό μου ότι θα πάρω λιγότερα ρολόγια από πέρυσι.
...καλα πηγε αυτο
Καλοφόρετο Σπύρο. Κάποια φεύγουν για να έρθει κάτι καλύτερο (όπως λέει και ένας φίλος).
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.