0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα και χρόνια σας πολλά παίδες.Με τα από δυόμιση χρόνια που ανεβάζω καθημερινά φωτό στο φόρουμ, είπα να κάνω ένα διάλειμμα μερικών ημερών έτσι, για αποτοξίνωση. Με εσάς που έχω μπλέξει εδώ μέσα και με την αρρώστια σας, η κατάσταση μου είχε επιδεινωθεί σε βαθμό ανησυχητικό.Η αποχή θα κρατούσε ακόμη περισσότερο αλλά παρέλαβα εχτές ρολογακι όμορφο και δεν μπορώ να μην μοιραστώ την χαρα μου.Πρόκειται για το επετειακό El Primero του 2009 (40 χρόνια). Το πήρα για να κάνει παρεούλα στο επετειακό revival των 50 χρόνων. Λοιπόν, αν και μοιάζουν, έχουν πολλές διάφορες σε ότι αφορά τις διαστάσεις και το dial. Το revival είναι πιο φωτεινό και ευανάγνωστο αλλά μικρότερο, μαζεμένο (37mm) ενώ αυτό των 40 χρόνων είναι στα 40mm. Στον 19αρι καρπό μου κάθεται καλύτερα το νέο απόκτημα αλλά το revival παραμένει πιο όμορφο στα μάτια μου ρολόι.
Αν και άργησα αρκετά όπως λένε κάλλιο αργά παρά αργότερα. Ας βάλω και εγώ εδώ στο συγκεκριμένο νήμα την αγορά του μεγάλου στοχου που είχα για το 2021.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Και δύο λόγια να μας πεις,καλορίζικο
Δε θέλει φιοριτουρες
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.