0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Super, πραγματικά πολύ όμορφο!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το KB2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Επειδή τα 7 diver που εχω ,δεν μου φτανουν ,πηρα αλλο ενα να το φοραω οταν τα βαζω να στεγνώνουν Με αγάπη από την Ρωσία λοιπόν δια χειρός ARVACΦίλε Κοσμά ευχαριστώ για την άψογη συναλλαγή και για τη γνωριμία
Πωωω, μπράβο Θοδωρή, επιλογή έξω από τα συνηθισμένα και πραγματικά πολύ ομορφο. Να το χαίρεσαι και να το φοράς με υγεία πάντα!
Απίθανο!!! Καλορίζικο!
Θόδωρε και Βασίλη μεγειες το Oris και το Bostok. Καλοφόρετα καλορίζικα όμορφες επιλογές και τα δύο ρολόγια να τα χαρείτε όσο δεν παίρνει στους καρπούς σας. Μεγειες και πάλι. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πραγματικά πανέμορφο το chronoris! Πολύ μου αρέσει! Καλοφορετο!Και το vostok φυσικα δια χειρός arvac καταπληκτικό! Καλοφιρετι!
Πανέμορφο. Καλοφόρετο.
θα κάνω και μια δήλωση αλλά μην την παιρνετε τοις μετρητοίς Τέλος τα diver για εμενα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.