0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τώρα που έχεις Chopard, μπορείς να αφήσεις στην άκρη το JLC και να μου το δώσεις....εεεε καλέ μου φίλε ?
....και εμένα, το μαγικό ...........πανάκι Φαίνεται ότι χωρίς αυτό, ................
Σας ευχαριστώ παιδιά. Να βάλω και μερικές έτσι συγκεντρωτικες από τη συλλογή . Λείπουν κάνα δυο βέβαια (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε αυτό το σημείο παιδιά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Γιώργο μας(jiorg).Εκτός από ότι μου βρήκε αυτά τα 2 εκπληκτικά ρολόγια, εκτός από ότι δέχτηκε να μου πάρει κάποιες ανταλλαγές για να μπορέσω να τα πάρω, οι τιμές όπου μου τα βρήκε είναι εξωπραγματικες για την εποχή μας.Γιώργο, ευχαριστώ και πάλι .Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
🙏Καλοφορετα να ειναι.Αντιστοιχες ευχες και εκτιμηση, απο τους νεους κατοχους των δικων σου🤗
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.