0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μεγειες καλοφόρετο καλορίζικο και να το χαρείς όσο δεν παίρνει στον καρπό σου. Το έχω δει ζωντανό είναι όντως ένα πολύ όμορφο ρολόι. Το αν σου πάει η όχι επειδή είναι μεγάλο σε διάσταση είναι καθαρά δική σου αποφαση για μένα . Από την στιγμή που σου κάνει κλικ και σου αρέσει προχώρα και μην κοιτάς πίσω που λένε. Και πάλι Μεγειες. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελικά αποφάσισα να το κρατήσω.Πραγματικά δε μου πήγαινε η καρδιά να το στείλω πίσω.Θα ανεβάσω μια αφού φτιάξω το μπρασελέ στα μέτρα μου.Καλημέρες σε όλους.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι κάποιο Omega που φοράει ο Chiellini?
Επειδή με το φως δε φαίνεται και πολύ καλά, ορίστε και στο κουτί του.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.