0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το 1ο μου Timex ever Δεν είναι από αυτά που παίρνω συνήθως αλλαδεν μπόρεσα να του αντισταθώ είναι πανέμορφο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οχι ρε συ !! Καλοφορετο!! Νομιζω το μονο αστοχο πανω του ειναι το ποσο "χαλαρο" ειναι το μπεζελ... Κατα τα αλλα τα σπαει!! Εχθες ημουν στο τσακ να το παραγγειλω !! οταν το δωσεις πες μου !!! (Δεν αστειευομαι) Συνεχιζω να μην αστειευομαι...
Ααααααχαχαχαχαχα,ευχαριστώ πολύ. Οντως μόνο το bezel και το γκλιν γκλιν στο μπρασελε είναι κάπως σπαστικό, αλλά είναι πανέμορφο. Εννοείται θα στο πω Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλέξανδρε ερωτηση: ο μηχανισμός είναι αθόρυβος πλέον ή ακούς το χαρακτηριστικό τικ τικ? Ρωτάω γιατί ένα παλιό timex expedition που έχω αν το έχεις βραδι δίπλα σου ή υπάρχει απόλυτη ησυχία το ακούς που δουλεύει. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
οταν το δωσεις πες μου !!! (Δεν αστειευομαι) Συνεχιζω να μην αστειευομαι...
Πολλοί το σκέφτηκαν, ένας τόλμησε να το πει Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.