Ωπ! Τι εγινε εδω!

Με πρόλαβες
@Alexandros00 !!
Το ρολόι είναι διαμαντάκι! Μία σύντομη περιγραφή - παρουσίαση λοιπόν!
Grand Seiko SBGF011Εδω και χρόνια έίχα σκοπό να πάρω κάποιο GS. Επειδή έχω ξανακάνει όμως παρορμητικές αγορές μέσω ίντερνετ, το κρατούσα για κάποιο επόμενο ταξίδι, να πάω να δω από κοντά σε κάποια μπουτίκ.
Επίσης αν έπαιρνα, θα έπερνα quartz, από επιλογή και όχι λόγω κόστους.
Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ξαναδεί GS από κοντά. Ανεβαίνει λοιπόν η αγγελία από τον φίλο
@aris2176 και η πρώτη μου σκέψη μου ήταν να του στείλω, μήπως μου κάνει τη χάρη να δω πως κάθεται το 37ρι GS στον καρπό μου. Δεν είχα σκοπό να το αγορασω...
Βρεθήκαμε, τα είπαμε περί ρολογιών, μου φέρνει το κουτί, το ανοίγει και...
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Πανέμορφο. Άλλο ρολόι από τις φωτογραφίες, άλλο από κοντά. Το φοράω και... τέλος. Την πάτησα.
Δεν μου έχει ξανακάτσει κανένα ρολόι τόσο ιδανικά στον καρπό. Το βάρος του είναι τέλειο και το μπρασελέ το καλύτερο που έχω φορέσει ποτέ.
Το (12) 3-6-9 του dial μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον απο την αρχή καθώς πάντα μου άρεσε το explorer 36 και είχα σκοπό να το κυνηγήσω κάποια στιγμή. Δε θέλω να λέω μεγάλα λόγια, αλλά από τη στιγμή που έχω αυτό πλέον, δε βρίσκω λόγο για explorer...
Για τα τεχνικά δε θα πω πολλά.
Ρολόι του 1995 σε εξαιρετική κατάσταση, Calibre 8J55 με ακρίβεια +-10sec/year

37mm
Έχω 17,5 καρπό και πολύ συνειδητά έχω κάνει στροφή στα μικρότερα ρολόγια 34-38 για χωρίς bezel και 39-40 για divers. Δεν είναι ντροπή το μικρό ρολόι παιδιά
Με πιάσατε απροετοίμαστο και δεν έχω ακόμα πολλές φωτο!