Το Miband έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Μπορεί να φορεθεί παράλληλα και ανεξάρτητα με συμβατικό ρολόι (double wristing που λέμε). Έχει φοβερή αυτονομία, αρκετά καλό για notifications, κλπ. Αν δουλέψει και το NFC στην Ευρώπη δεν κουβαλάς και πορτοφόλι.
Μου άρεσε όσο το είχα, αλλά είμαι του Apple ecosystem.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτός είναι ο λόγος που δεν παω σε smart watch.
Το συνηθίζεις πολύ εύκολα και ξεχνάς τα κλασσικά ρολόγια μια και καλή.
Στα του MiBand
Οσο είχα το MiBand 4 δεν ειχα κανένα παράπονο
Έκανε τη δουλειά του, έβγαζε 20 μέρες χωρις φόρτιση, δεν φαινόταν και δεν ενοχλούσε.
Κόπηκε το λουρι του όμως και με τα λοκνταουν δεν βρίσκω πουθενά γνήσιο.
Ολα τα λουράκια που εχω βρει ειναι
συμβατά με MiBand 4 και ειναι σαν πλαστικά και δεν εχουν καμία σχεση με τη μαλακή σιλικόνη που έχει το γνήσιο .
Οπότε πήρα το 5
Κανει οτι εκανε το 4 με καλυτερο sleep track, μέτρηση άγχους, έχει το PAI που δεν κατάλαβα πότε τι είναι και τι κάνει και μπορείς να αλλάξεις κάποιες ρυθμίσεις που το 4 δεν σε άφηνε. Όπως το να σβήσεις ολες τις άσχετες προπονήσεις, να μη φαίνονται στο band και να κρατήσεις μονο αυτές που χρησιμοποιείς.
Κατά τα άλλα, μου σπάει τα νευρά που και που
Με ελληνικό μενού, είναι λίγο πιο αργό απο το MB4
Με το Zepp δεν συνδέεται για κανένα λόγο, οπότε αναγκαστικά με το MiFit
Ανα 10-15 μέρες σταματάει να παίρνει μετρήσεις άγχους και θέλει σκάλισμα ή factory reset
Τρώει φρίκες η εφαρμογή και ενω είναι συνδεδεμένο το band με το κινητό, ζορίζεται στις ρυθμίσεις και κάποιες επιλογές δεν τις ανοίγει καν.
Αν δεν στρώσει με δυο-τρια restart.... Factory reset
Δεν εχει Οξύμετρο (SpO2) γιατί ο χαζός πήρα το
Xiaomi MiBand 5 και οχι το
Amazfit Band 5 που είναι ακριβώς το ίδιο band, στην ίδια σχεδόν συσκευασία, απο τον ιδιο κατασκευαστή, αλλά έχει Οξύμετρο....
Το NFC δεν με νοιάζει, γιατι έχω Apple Pay και τώρα τελευταία εχω αρχίσει να κοιτάω προς MiBand 6 μερια
Τι είναι αυτά καλέ ? ECG, a-fib, κλπ.
ECG = Electrocardiography = ΗΚΓ
a-fib = Atrial fibrillation = Κολπική μαρμαρυγή
Οι μετρήσεις που κάνει είναι ενδεικτικές και δεν έχουν την ίδια ακρίβεια με τις μετρήσεις που κάνουν τα ιατρικά όργανα