0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sub50 στις Δεκέμβριος 12, 2019, 20:14:20 μμΠαράθεση από: P.I.T. στις Δεκέμβριος 12, 2019, 20:10:39 μμΕυκολάκι... Πληρώνεις κάτι παραπάνω στα μεταφορικά.Βασικά μου έλεγε παράδοση στις 16 Δεκεμβρίου. Και σήμερα το απόγευμα... Κουδούνι... UPS παράδοση. Έπαθα πλάκα! Πίτσες να είχα παραγγείλει δεν θα έρχονταν τόσο γρήγορα!Για λέγε εντυπώσεις? Άρεσε???Ευτυχώς άρεσε!!Αλέξανδρε, άντε ρίχτα!
Παράθεση από: P.I.T. στις Δεκέμβριος 12, 2019, 20:10:39 μμΕυκολάκι... Πληρώνεις κάτι παραπάνω στα μεταφορικά.Βασικά μου έλεγε παράδοση στις 16 Δεκεμβρίου. Και σήμερα το απόγευμα... Κουδούνι... UPS παράδοση. Έπαθα πλάκα! Πίτσες να είχα παραγγείλει δεν θα έρχονταν τόσο γρήγορα!Για λέγε εντυπώσεις? Άρεσε???
Ευκολάκι... Πληρώνεις κάτι παραπάνω στα μεταφορικά.Βασικά μου έλεγε παράδοση στις 16 Δεκεμβρίου. Και σήμερα το απόγευμα... Κουδούνι... UPS παράδοση. Έπαθα πλάκα! Πίτσες να είχα παραγγείλει δεν θα έρχονταν τόσο γρήγορα!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βασίλη ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια
Μεγειά και στους 2! Ανυπομονούμε να δούμε τα TAG!
Αχαχαχαχα όχι ρε σεις στο τραπεζάκι έξω είναι. Περιμένω να ξεκουμπιστω από δουλειά να πάω σπίτι να τα ανεβάσω φωτογραφίες Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Δεκέμβριος 12, 2019, 23:04:59 μμΑχαχαχαχα όχι ρε σεις στο τραπεζάκι έξω είναι. Περιμένω να ξεκουμπιστω από δουλειά να πάω σπίτι να τα ανεβάσω φωτογραφίες Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑ, ok. Άρα τα άφησες στο τραπεζάκι έξω από το σπίτι και όταν θα γυρίσεις θα τα βρεις εκεί.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.