0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ουδείς άσφαλτος όπως έχει πει η λαιντη Άντζελα....
Στην επόμενη μας συνάντηση θα του κάνω δώρο δύο ΜΠΑΤΑΡΊΕΣ για το νέο του ρολόι Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλορίζικο σε όλους παιδιά για όλες τις ημέρες που έλειπα. Τρακαρα την όμορφη Alfa Romeo μου και ήμουν λίγο αναστατωμένος αυτες τις ημέρες για αυτό δεν έμπαινα πολύ, μόνο κλεφτες ματιές έριχνα. Αλλά όλα καλά πλέον.Και πάλι καλορίζικο σε όλους για τα εργαλεία τα καινούργια .Ειδικά στο Σπύρο με το πανέμορφο του Σεικο (πλέον).Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Δεκέμβριος 11, 2019, 15:18:48 μμΚαλορίζικο σε όλους παιδιά για όλες τις ημέρες που έλειπα. Τρακαρα την όμορφη Alfa Romeo μου και ήμουν λίγο αναστατωμένος αυτες τις ημέρες για αυτό δεν έμπαινα πολύ, μόνο κλεφτες ματιές έριχνα. Αλλά όλα καλά πλέον.Και πάλι καλορίζικο σε όλους για τα εργαλεία τα καινούργια .Ειδικά στο Σπύρο με το πανέμορφο του Σεικο (πλέον).Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣιδερένιος Αλέξανδρε.Πάλι καλά.Τα σίδερα μόνο να γίνονται κομμάτια
Αλεξ σιδερένιος φιλε!! Αν είσαι εσυ καλά όλα τα αλλά θα τα βρεις σίγουρα.
Σιδερένιος Αλέξανδρε και μην "πέφτεις".. συμβαίνουν και οι ατυχείς στιγμές..Το θέμα είναι ότι είσαι καλά(και τα ρολόγια ) και αυτό μετράει!Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γκουχ γκουχΑν ήταν η ζήλια ψώρα θα κόλλαγε όλη η χώρα.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.