0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Με συνοπτικές διαδικασίες....Δεν μπόρεσα ν αντισταθώ Αναμένεται και η τακτική παραγγελία
Τελειο!!!!
Μολις εφτασε το διασημο heuerville λουρακι, custom order για να ταιριαζει με το deployant της ομεγκα που χα παραγγειλει! Ηθελε λιγο ζορι γιατι το λουρακι ειναι παχυ, αλλα το βολεψαμε Λεπτομερεις αργοτερα γιατι εχω κι επισκεψεις!
Παράθεση από: yannisb στις Νοέμβριος 15, 2017, 13:59:51 μμΜολις εφτασε το διασημο heuerville λουρακι, custom order για να ταιριαζει με το deployant της ομεγκα που χα παραγγειλει! Ηθελε λιγο ζορι γιατι το λουρακι ειναι παχυ, αλλα το βολεψαμε Λεπτομερεις αργοτερα γιατι εχω κι επισκεψεις! Με γεια σου Γιανναρε! Πολυ ωραιο!!!Με γειες Γιαννη μου!!!!!!!!!! Πολυ καλο φιλε, να το χαιρεσαι!!
Παράθεση από: yannisb στις Νοέμβριος 15, 2017, 13:59:51 μμΜολις εφτασε το διασημο heuerville λουρακι, custom order για να ταιριαζει με το deployant της ομεγκα που χα παραγγειλει! Ηθελε λιγο ζορι γιατι το λουρακι ειναι παχυ, αλλα το βολεψαμε Λεπτομερεις αργοτερα γιατι εχω κι επισκεψεις! Φοβερο λουρι και ταιριαζει φουλ!Καλοφορετο!Και το site του heuerville επίσης καλή πληροφορία!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.