0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλοριζικο Αλεξ,welcome to the club (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλώς τα δέχτηκες! Καλοφόρετο.Εύχομαι να αποτελέσει την προάγγελο της άφιξης του πολυπόθητου Νταμάσκο.
Θοδωρή οι φωτογραφίες σου έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην τελική επιλογή...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: desmo16 στις Μάιος 04, 2012, 00:45:02 πμΘοδωρή οι φωτογραφίες σου έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην τελική επιλογή...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Χαιρομαι αν βοηθησα σε μια επιλογη που τελικα σου αρεσε
Και ενώ περιμένω το 009 να εμφανιστεί μέσα στις επόμενες μέρες, πριν μερικά λεπτά σκάνε μύτη τα αδέρφια μου και με αιφνιδιάζουν με ένα κουτάκι!"Έλα δώρο για τα γενέθλια σου" μου λένε, το ανοίγω και να σου μια pepsi!Τελικά αποδείχθηκε ότι είχε γίνει παραγγελία πολύ πιο πριν από ότι νόμιζα, χα χα χα αλητεία!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Φωτό δικες μου από βδομάδα...
Παράθεση από: eisenberg στις Μάιος 04, 2012, 01:11:07 πμΠαράθεση από: desmo16 στις Μάιος 04, 2012, 00:45:02 πμΘοδωρή οι φωτογραφίες σου έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην τελική επιλογή...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Χαιρομαι αν βοηθησα σε μια επιλογη που τελικα σου αρεσε Η φωτό του 007 και του 009 υπό το ίδιο φως με βοηθησε πολύ να καταλάβω την διαφορα του χρώματος στο καντράνκαι το 9άρι είναι αυτό που ήθελα, σκούρο μπλέ προς μαύρο! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές παίδες, άντε με το καλό και οι δικες σας παραλαβές! Τα παιχνίδια που κάνει η στεφάνη και το καντράν με το φως είναι κάτι το απολαυστικό, οι φωτό δύσκολα μπορούν να το αποδώσουν...Μερικές στα γρήγορα...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.