0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
free picΌποιο ρολοι τελικα και να αγορασει κανεις, τα λεφτα στην CASIO θα καταλήξουν! Καλοφόρετο Πέτρο, καλώς ήρθες στο club!Με υγεία και μονο καλά ψηφία να δείχνει!
200m WR! Εντυπωσιακό!Καλοριζικο το Spacewatch
Καλοφόρετο, με υγεία, Πέτρο!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ασφαλώς, το πιο must have gshock.
..Βασική αιτία που το πήρα.Τώρα βέβαια επειδή είναι σύμβολο κι αυτό,τελευταία στιγμή μπορεί να το λυπηθώ κι αυτό ,και τελικά να βουτάω χωρίς ρολόι.... ..
Ποιος ο λόγος να φοράμε ρολόι όταν απολαμβάνουμε το μπάνιο μας άλλωστε...?
Οι ταμειακές τους αλήθεια,σε τι βάθος πάνε...?
Το πρώτο μου ψηφιακό...Δεν θα μπορούσε να είναι κανένα άλλο,εκτός από αυτό εδώ.
....και εσύ, εντάξει, δεν είσαι ΚΑΠΗ. Ουτε χάπια παίρνεις.Και κάνεις το μπάνιο σου, και ξαφνικά, σε ρωτάει ένα χταποδάκι "Τι ώρα έχετε" ?Τι θα του πείς ?. "Εχω moon, εχω G-Shock, έχω, έχω, εχω,....αλλά δεν τα βρέχω ? " (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλορίζικη Πέτρο
Καλοφορετο παντα με υγεια Πετρο, μονο καλες ωρες
Παράθεση από: nicolasg στις Μάρτιος 28, 2017, 22:46:56 μμΚαλορίζικη Πέτρο Σ ευχαριστώ,αλλά ποια εννοείς...?η πατάτα,η φόλα ...?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.