0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η citizen μου θυμίζει το αμερικάνικο quote "once you go black, you never come back"
Citizen PROMASTER Blue Impulse LIMITED EDT BY0080-65E(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Φωτογραφίες- Video Tanaka
κανα 500αρικο φανταζομαι
ωραιο αλλα πολυ φορτωμα ρε παιδια...
Βλέποντας το 2ο βίντεο, αν δεν εξηγούσε τι έκανε,θα νόμιζα ότι το ρολόι είναι... χαλασμένο!Όχι ότι τώρα που εξηγεί κατάλαβα τίποτα!Πάντως κι εγώ νομίζω ότι είναι παραμορφωμένο!Μόνο sms και mms δεν στέλνει!... ή μήπως στέλνει!!! :D:Dvia Taparalk 2
αυτα τα ρολογια οσο ωραία φαινονται στις φωτο εχουν δυο αρνητικα κατα την αποψη μου. Το ενα ειναι οτι το καντραν τους οσο και να σου αρεσει καποια στιγμη σε κουραζει, και το δευτερο ειναι οτι λογο μεγεθους και σχηματος κασας ενοχλουν στον καρπο οταν κανεις δραστηριοτητες.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.