Αποστολέας Θέμα: Citizen  (Αναγνώστηκε 1475865 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Apo_Zark

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Citizen
« Απάντηση #8970 στις: Ιανουάριος 31, 2022, 14:35:29 μμ »
Πάλι σε έξοδα θα μας βάλει η citizen
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Wagner669,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8972 στις: Ιανουάριος 31, 2022, 15:14:56 μμ »
Έχει υπέροχα iconic μοντέλα η citizen που τα έχει θαμμένα… την κατηγορούμε που δεν τα επανακυκλοφορεί.

Πάει και βγάζει reissue που τους αλλάζει τα φώτα για να τα "εκμοντερνιστεί"… τη βρίζουμε που χάλασε ένα ιστορικό μοντέλο.

Τώρα που αντί να καταργήσει το JP, το ανανεώνει στις επιλογές, χωρίς να πειράξει τα βασικά του στοιχεία που το έκαναν αυτό που είναι… μας πειράζει που δεν του άλλαξε τα φώτα.

Το ξαναλέω, για εμένα ευτυχώς που δεν πείραξε τίποτα και που κρατάει και τη βασική έκδοση.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος pumba

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #8973 στις: Ιανουάριος 31, 2022, 15:20:56 μμ »
Έχει υπέροχα iconic μοντέλα η citizen που τα έχει θαμμένα… την κατηγορούμε που δεν τα επανακυκλοφορεί.

Πάει και βγάζει reissue που τους αλλάζει τα φώτα για να τα "εκμοντερνιστεί"… τη βρίζουμε που χάλασε ένα ιστορικό μοντέλο.

Τώρα που αντί να καταργήσει το JP, το ανανεώνει στις επιλογές, χωρίς να πειράξει τα βασικά του στοιχεία που το έκαναν αυτό που είναι… μας πειράζει που δεν του άλλαξε τα φώτα.

Το ξαναλέω, για εμένα ευτυχώς που δεν πείραξε τίποτα και που κρατάει και τη βασική έκδοση.

Δεν με πειραζει, απλα θα μπορουσαν να βγαλουν διαφορετικες εκδοσεις. Στα μεταγενεστερα JP το εκανε παντως. Οσο για το ζαφειρι, το θεωρω καλη επιλογη διοτι το απλο μινεραλ αν το χρησιμοποιησεις οπως πρεπει να χρησιμοποιησεις το ρολοι, χαρασεται για πλακα.

Για την θεση του σενσορα και ναι και οχι, θεωρω οτι μονο τον iconic χαρακτηρα θα εχανε. Θα μπορουσαν να το κανουν eco drive παντως χωρις να φερει καποιο προβλημα στο ρολοι αυτο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nostradamus

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8974 στις: Ιανουάριος 31, 2022, 16:02:24 μμ »
Ω να σου...!!!!!! 

Αυτό, τίποτα άλλο!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wagner669

• Members+
  • Hero Member
  • Αλέξανδρος 😎
    • Προφίλ
    • Instagram
« Απάντηση #8975 στις: Φεβρουάριος 01, 2022, 12:15:44 μμ »

Καταλαβαινω τι θες να πεις, αλλα εγω πραγματικα θα ηθελα να το δω εξωτερικα ιδιο με τα Aqualand C02X / JP2000, αλλα με Eco-Drive καλιμπρα.
Θα ηταν -για μενα- το καλυτερο jp2000 ever!

H Citizen ειχε και εχει αρκετα μοντελα με depth meter τα οποια ειναι και Eco-Drive και ana-digi, οπως το JV0000-28E, οποτε ειναι κατι που θα μπορουσε να κανει.... 

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Spyoly,
No reactions

Η Cartier βγάζει έργα τέχνης που έχουν ως δεύτερη ιδιότητα την χρονομετρία.
Όλοι οι άλλοι είναι Υ.Ω. που προσπαθούν να γίνουν τέχνη

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #8976 στις: Φεβρουάριος 01, 2022, 12:38:07 μμ »
Την επόμενη φορά,ελπίζουμε να το κανει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8977 στις: Φεβρουάριος 01, 2022, 12:46:02 μμ »
Καταλαβαινω τι θες να πεις, αλλα εγω πραγματικα θα ηθελα να το δω εξωτερικα ιδιο με τα Aqualand C02X / JP2000, αλλα με Eco-Drive καλιμπρα.
Θα ηταν -για μενα- το καλυτερο jp2000 ever!

H Citizen ειχε και εχει αρκετα μοντελα με depth meter τα οποια ειναι και Eco-Drive και ana-digi, οπως το JV0000-28E, οποτε ειναι κατι που θα μπορουσε να κανει.... 

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ναι, δεν αναφερόμουν στο θέμα του Eco. Αυτό δεν θα αλλοίωνε τα βασικά του χαρακτηρίστηκα.
Και να και δεν είμαι των Eco... στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον θα βόλευε.
Περισσότερο αναφέρομαι σε άλλες τεχνικές και αισθητικές αλλαγές που αναφέρθηκαν, αλλά λέω και γενικότερα σαν προσέγγιση.
Σε κάθε περίπτωση, όπως έχω αναφέρει ξανά, έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία για το JP και θεωρώ ίσως το μόνο ρολόι που δεν θα αποχωριστώ ποτέ (γι’ αυτό και πρόσφατα έδωσα ένα σεβαστό ποσό για να κάνω σέρβις κλπ. στο JP που έχω εδώ και 20 χρόνια τουλάχιστον).
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Wagner669,
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος pumba

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #8978 στις: Φεβρουάριος 01, 2022, 14:29:45 μμ »
Οι ''αναβαθμισεις'' που προτεινα δεν ειναι για αισθητικους λογους αλλα για πρακτικους, τα ρολογια αυτα αν τα χρησιμοποιησεις οπως πρεπει θα αποκτησουν αρκετες φθορες δυστυχως.

Παντως αν ηταν ecodrive θα μιλουσαμε για πραγματικα σημαντικη αναβαθμιση, τα ρολογια αυτα αν τα βαζεις ειδικα συχνα στο νερο ειναι αρκετα ενεργοβορα με τους σενσορες που εχουν...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8979 στις: Φεβρουάριος 01, 2022, 14:49:06 μμ »
Μη με παρεξηγείς, καλοπροαίρετα πάντα είναι τα επιχειρήματά μου.
Π.χ. στο δικό μου το JP, που έχει φάει αρκετές βουτιές παλιότερα, και πάρα πολλά χτυπήματα σε βράχια κλπ., ποτέ δεν έπαθε κάτι ουσιαστικό ούτε το κρύσταλλο ούτε η στεφάνη.
Μετά από 20 χρόνια, με την ευκαιρία μιας συντήρησης, του άλλαξα και το κρύσταλλο με ελάχιστο κόστος, έτσι για να μην έχω ούτε κάποιες λίγες γρατζουνιές.
Αν είχε ζαφείρι, πολύ φοβάμαι ότι με τα χτυπήματα που έχει φάει, θα το είχα πάρει στο χέρι μέσα στο νερό.
Αν είχε και κεραμική στεφάνη, πιστεύω ακόμα περισσότερο θα την είχα πάρει σε κομμάτια.
Γι’ αυτό λέω ότι δεν βλέπω το λόγο να γίνουν τέτοιες επιλογές και ότι μάλλον θα αλλοιώσουν το χαρακτήρα του σαν εργαλείο.
Και με την ευκαιρία, να μια φωτογραφία από το δικό μου JP…. ηλικίας άνω των 20 ετών, μετά από το πρόσφατο σέρβις και την αλλαγή του κρύσταλλου (αλλά χωρίς να έχει πειραχτεί η κάσα και η στεφάνη)…
friendly
1
funny
0
like
4
wow
0
Members reacted friendly:
Wagner669,
No reactions
Members reacted like:
Spyoly,zikos,Voodooman,Wagner669,
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος pumba

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #8980 στις: Φεβρουάριος 01, 2022, 15:38:46 μμ »
Μη με παρεξηγείς, καλοπροαίρετα πάντα είναι τα επιχειρήματά μου.
Π.χ. στο δικό μου το JP, που έχει φάει αρκετές βουτιές παλιότερα, και πάρα πολλά χτυπήματα σε βράχια κλπ., ποτέ δεν έπαθε κάτι ουσιαστικό ούτε το κρύσταλλο ούτε η στεφάνη.
Μετά από 20 χρόνια, με την ευκαιρία μιας συντήρησης, του άλλαξα και το κρύσταλλο με ελάχιστο κόστος, έτσι για να μην έχω ούτε κάποιες λίγες γρατζουνιές.
Αν είχε ζαφείρι, πολύ φοβάμαι ότι με τα χτυπήματα που έχει φάει, θα το είχα πάρει στο χέρι μέσα στο νερό.
Αν είχε και κεραμική στεφάνη, πιστεύω ακόμα περισσότερο θα την είχα πάρει σε κομμάτια.
Γι’ αυτό λέω ότι δεν βλέπω το λόγο να γίνουν τέτοιες επιλογές και ότι μάλλον θα αλλοιώσουν το χαρακτήρα του σαν εργαλείο.
Και με την ευκαιρία, να μια φωτογραφία από το δικό μου JP…. ηλικίας άνω των 20 ετών, μετά από το πρόσφατο σέρβις και την αλλαγή του κρύσταλλου (αλλά χωρίς να έχει πειραχτεί η κάσα και η στεφάνη)…

Φυσικα δεν παρεξηγω, κουβεντα να γινεται! Εγω εχω δυο νεοτερα jp, 1010 και 1060. Το 1010 εχει μια καλη γρατζουνια απο ενα βραχο σε αρκετο βαθος. Το μπεζελ του που ειναι σαν του δικου σου εχει επισης αρκετα σημαδια, το νεοτερο 1060 που ειναι ολο μεταλλικο ''γερασε'' καλυτερα. Οσο για το σερβις που εκανες, σε παρακαλω αν μπορεις μοιρασου τον τεχνιτη που το πηρες, διοτι το 1010 χρειαζεται και αλλαγη κρυσταλλου και ιδανικα σενσορα θερμοκρασιας (ο προηγουμενος που το πηγα του εβαλε σενσορα Fahrenheit αντι για κελσιου, και δεν θα αναφερω καν τι εχει κανει στην πισω μερια της κασας και στα δυο ρολογια

αν μπορεις να στειλεις με πμ τον τεχνιτη θα σου ειμαι ευγνωμων!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8981 στις: Φεβρουάριος 01, 2022, 15:53:41 μμ »
Ο τεχνικός είναι ο γνωστός φίλος του φόρουμ ο Χρήστος @Revilles. Έχει γίνει τόσες φορές δημόσια αναφορά που δεν νομίζω ότι έχει νόημα να μην το πω ανοιχτά. Αν όμως δεν μπορείς να βρεις το κινητό του να στο στείλω με πμ ευχαρίστως.
Εμένα χρειαζόταν και αλλαγή η βάση της κορώνας ( τυρέτα τη λένε νομίζω).
Γενικά το ρολόι έγινε καινούριο και λειτουργικά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος pumba

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #8982 στις: Φεβρουάριος 01, 2022, 19:06:11 μμ »
Ο τεχνικός είναι ο γνωστός φίλος του φόρουμ ο Χρήστος @Revilles. Έχει γίνει τόσες φορές δημόσια αναφορά που δεν νομίζω ότι έχει νόημα να μην το πω ανοιχτά. Αν όμως δεν μπορείς να βρεις το κινητό του να στο στείλω με πμ ευχαρίστως.
Εμένα χρειαζόταν και αλλαγή η βάση της κορώνας ( τυρέτα τη λένε νομίζω).
Γενικά το ρολόι έγινε καινούριο και λειτουργικά.

Ευχαριστω! Του εστειλα μηνυμα, αν δεν το δει συντομα θα σε ενοχλησω για να παρω τον αριθμο του
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος pablo

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8983 στις: Φεβρουάριος 01, 2022, 20:42:31 μμ »

Φυσικα δεν παρεξηγω, κουβεντα να γινεται! Εγω εχω δυο νεοτερα jp, 1010 και 1060. Το 1010 εχει μια καλη γρατζουνια απο ενα βραχο σε αρκετο βαθος. Το μπεζελ του που ειναι σαν του δικου σου εχει επισης αρκετα σημαδια, το νεοτερο 1060 που ειναι ολο μεταλλικο ''γερασε'' καλυτερα. Οσο για το σερβις που εκανες, σε παρακαλω αν μπορεις μοιρασου τον τεχνιτη που το πηρες, διοτι το 1010 χρειαζεται και αλλαγη κρυσταλλου και ιδανικα σενσορα θερμοκρασιας (ο προηγουμενος που το πηγα του εβαλε σενσορα Fahrenheit αντι για κελσιου, και δεν θα αναφερω καν τι εχει κανει στην πισω μερια της κασας και στα δυο ρολογια (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

αν μπορεις να στειλεις με πμ τον τεχνιτη θα σου ειμαι ευγνωμων!

Φίλε μου εγώ έφτιαξα ένα δικό μου 1010 στο Χρήστο με άριστα αποτελέσματα. Δυστυχώς bezel θα δυσκολευτεις να βρεις σαν ανταλλακτικό. Εγώ έψαχνα αρκετό καιρό και ήμουν τυχερός που βρήκα ένα μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση. Επίσης το κύκλωμα για το σενσορα θερμοκρασίας είναι και αυτό τσιμπημενο. Μίλησε με το Χρήστο πάντως πρώτα.
friendly
1
funny
0
like
1
wow
0
Members reacted friendly:
Revilles,
No reactions
Members reacted like:
sub50,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wagner669

• Members+
  • Hero Member
  • Αλέξανδρος 😎
    • Προφίλ
    • Instagram
« Απάντηση #8984 στις: Φεβρουάριος 02, 2022, 13:04:24 μμ »
Ναι, δεν αναφερόμουν στο θέμα του Eco. Αυτό δεν θα αλλοίωνε τα βασικά του χαρακτηρίστηκα.
Και να και δεν είμαι των Eco... στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον θα βόλευε.
Περισσότερο αναφέρομαι σε άλλες τεχνικές και αισθητικές αλλαγές που αναφέρθηκαν, αλλά λέω και γενικότερα σαν προσέγγιση.
Σε κάθε περίπτωση, όπως έχω αναφέρει ξανά, έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία για το JP και θεωρώ ίσως το μόνο ρολόι που δεν θα αποχωριστώ ποτέ (γι’ αυτό και πρόσφατα έδωσα ένα σεβαστό ποσό για να κάνω σέρβις κλπ. στο JP που έχω εδώ και 20 χρόνια τουλάχιστον).

α.... δεν διαφωνούμε δηλαδή
οκ

:D :D :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Η Cartier βγάζει έργα τέχνης που έχουν ως δεύτερη ιδιότητα την χρονομετρία.
Όλοι οι άλλοι είναι Υ.Ω. που προσπαθούν να γίνουν τέχνη