0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι, βρίσκονται κι αυτοί σε κουτί διπλα στα ρολογια;;;
Παράθεση από: capt-dim στις Μάρτιος 10, 2018, 13:37:44 μμΠαράθεση από: watchman στις Μάρτιος 10, 2018, 13:26:35 μμΣωστός 100%.....εχω εδώ και δέκα χρόνια δώρο γάμου το rolex nd και το έχω στη θυρίδα της τράπεζας βγάζοντας το 1 με 2 φορές το χρόνο..ενώ π.χ. ενα ρολόι της τάξεως περίπου των 100-500€ είμαι απόλυτα σίγουρος ότι το ευχαριστιέται κάνεις πραγματικά δίνοντας του περισσότερες ώρες χρησιμότητας - ευχαρίστησης και σε περίπτωση "ζημιάς" δεν κλαίς με μαύρο δάκρυ οπως στην περίπτωση των πολλών €.... Βέβαια αυτό υσχύει για τους περισσότερους ανθρώπους και όχι για τους"κρίσους"γιατί και οι πλούσιοι όταν είναι να πληρώσουν είναι γνωστό ότι έχουν τεράστια καβούρια στις τσέπες τους.....Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalkείναι λάθος σου που δεν φορας και δεν χαίρεσαι καθημερνά το ρολεξ σου ..... βγάλε το από τα σκοτάδια και γλέντησε το ...!!!! Έχεις δίκιο καπετάνιε αλλά το λυπάμαι να μου πάθει κάτι..στο παρελθόν μου έπαθε ένα hairline στο μπρασελέ και κόντεψα να τρελαθώ...... ευτυχώς του έχω βάλει leather και το έχω "ξεχάσει"..Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: watchman στις Μάρτιος 10, 2018, 13:26:35 μμΣωστός 100%.....εχω εδώ και δέκα χρόνια δώρο γάμου το rolex nd και το έχω στη θυρίδα της τράπεζας βγάζοντας το 1 με 2 φορές το χρόνο..ενώ π.χ. ενα ρολόι της τάξεως περίπου των 100-500€ είμαι απόλυτα σίγουρος ότι το ευχαριστιέται κάνεις πραγματικά δίνοντας του περισσότερες ώρες χρησιμότητας - ευχαρίστησης και σε περίπτωση "ζημιάς" δεν κλαίς με μαύρο δάκρυ οπως στην περίπτωση των πολλών €.... Βέβαια αυτό υσχύει για τους περισσότερους ανθρώπους και όχι για τους"κρίσους"γιατί και οι πλούσιοι όταν είναι να πληρώσουν είναι γνωστό ότι έχουν τεράστια καβούρια στις τσέπες τους.....Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalkείναι λάθος σου που δεν φορας και δεν χαίρεσαι καθημερνά το ρολεξ σου ..... βγάλε το από τα σκοτάδια και γλέντησε το ...!!!!
Σωστός 100%.....εχω εδώ και δέκα χρόνια δώρο γάμου το rolex nd και το έχω στη θυρίδα της τράπεζας βγάζοντας το 1 με 2 φορές το χρόνο..ενώ π.χ. ενα ρολόι της τάξεως περίπου των 100-500€ είμαι απόλυτα σίγουρος ότι το ευχαριστιέται κάνεις πραγματικά δίνοντας του περισσότερες ώρες χρησιμότητας - ευχαρίστησης και σε περίπτωση "ζημιάς" δεν κλαίς με μαύρο δάκρυ οπως στην περίπτωση των πολλών €.... Βέβαια αυτό υσχύει για τους περισσότερους ανθρώπους και όχι για τους"κρίσους"γιατί και οι πλούσιοι όταν είναι να πληρώσουν είναι γνωστό ότι έχουν τεράστια καβούρια στις τσέπες τους.....Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
οι γρατσουνιές και τα χτυπήματα δίνουν χαρακτήρα στο ρολόι .....!!!! εσύ έχεις κανενα σημάδι επάνω στο σώμα σου .....;;;;;; φόρεσε το ....!!!!
Παράθεση από: watchman στις Μάρτιος 10, 2018, 14:03:48 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Μάρτιος 10, 2018, 13:37:44 μμΠαράθεση από: watchman στις Μάρτιος 10, 2018, 13:26:35 μμΣωστός 100%.....εχω εδώ και δέκα χρόνια δώρο γάμου το rolex nd και το έχω στη θυρίδα της τράπεζας βγάζοντας το 1 με 2 φορές το χρόνο..ενώ π.χ. ενα ρολόι της τάξεως περίπου των 100-500€ είμαι απόλυτα σίγουρος ότι το ευχαριστιέται κάνεις πραγματικά δίνοντας του περισσότερες ώρες χρησιμότητας - ευχαρίστησης και σε περίπτωση "ζημιάς" δεν κλαίς με μαύρο δάκρυ οπως στην περίπτωση των πολλών €.... Βέβαια αυτό υσχύει για τους περισσότερους ανθρώπους και όχι για τους"κρίσους"γιατί και οι πλούσιοι όταν είναι να πληρώσουν είναι γνωστό ότι έχουν τεράστια καβούρια στις τσέπες τους.....Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalkείναι λάθος σου που δεν φορας και δεν χαίρεσαι καθημερνά το ρολεξ σου ..... βγάλε το από τα σκοτάδια και γλέντησε το ...!!!! Έχεις δίκιο καπετάνιε αλλά το λυπάμαι να μου πάθει κάτι..στο παρελθόν μου έπαθε ένα hairline στο μπρασελέ και κόντεψα να τρελαθώ...... ευτυχώς του έχω βάλει leather και το έχω "ξεχάσει"..Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalkοι γρατσουνιές και τα χτυπήματα δίνουν χαρακτήρα στο ρολόι .....!!!! εσύ έχεις κανενα σημάδι επάνω στο σώμα σου .....;;;;;; φόρεσε το ....!!!!
Παράθεση από: capt-dim στις Μάρτιος 10, 2018, 17:07:57 μμΠαράθεση από: watchman στις Μάρτιος 10, 2018, 14:03:48 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Μάρτιος 10, 2018, 13:37:44 μμΠαράθεση από: watchman στις Μάρτιος 10, 2018, 13:26:35 μμΣωστός 100%.....εχω εδώ και δέκα χρόνια δώρο γάμου το rolex nd και το έχω στη θυρίδα της τράπεζας βγάζοντας το 1 με 2 φορές το χρόνο..ενώ π.χ. ενα ρολόι της τάξεως περίπου των 100-500€ είμαι απόλυτα σίγουρος ότι το ευχαριστιέται κάνεις πραγματικά δίνοντας του περισσότερες ώρες χρησιμότητας - ευχαρίστησης και σε περίπτωση "ζημιάς" δεν κλαίς με μαύρο δάκρυ οπως στην περίπτωση των πολλών €.... Βέβαια αυτό υσχύει για τους περισσότερους ανθρώπους και όχι για τους"κρίσους"γιατί και οι πλούσιοι όταν είναι να πληρώσουν είναι γνωστό ότι έχουν τεράστια καβούρια στις τσέπες τους.....Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalkείναι λάθος σου που δεν φορας και δεν χαίρεσαι καθημερνά το ρολεξ σου ..... βγάλε το από τα σκοτάδια και γλέντησε το ...!!!! Έχεις δίκιο καπετάνιε αλλά το λυπάμαι να μου πάθει κάτι..στο παρελθόν μου έπαθε ένα hairline στο μπρασελέ και κόντεψα να τρελαθώ...... ευτυχώς του έχω βάλει leather και το έχω "ξεχάσει"..Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalkοι γρατσουνιές και τα χτυπήματα δίνουν χαρακτήρα στο ρολόι .....!!!! εσύ έχεις κανενα σημάδι επάνω στο σώμα σου .....;;;;;; φόρεσε το ....!!!! και η θυριδες πως θα βλεπουν τι ωρα ειναι?
Αυτό έκατσε καλά τελικά ...Ελαφρύ πολύ ,Ένας μικρός τίμιος Ιάπωνας ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: κομάντο στις Μάρτιος 11, 2018, 11:41:21 πμΑυτό έκατσε καλά τελικά ...Ελαφρύ πολύ ,Ένας μικρός τίμιος Ιάπωνας ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤιτάνιο;
Κι εμένα μου αρέσει αυτό πολύ.Είναι όμως τσιμπημένο,αν ήταν στα ~300€, θα το σκεφτόμουνα σοβαρά...
Παράθεση από: Vagelis? στις Μάρτιος 11, 2018, 21:34:04 μμΚι εμένα μου αρέσει αυτό πολύ.Είναι όμως τσιμπημένο,αν ήταν στα ~300€, θα το σκεφτόμουνα σοβαρά...Δεν πρέπει να λέτε ότι σας αρέσει γιατί προσβάλλετε εμάς που δεν μας αρέσει και δεν είναι σωστό.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.