Αποστολέας Θέμα: Citizen  (Αναγνώστηκε 1530041 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Citizen
« Απάντηση #5295 στις: Φεβρουάριος 18, 2018, 20:08:09 μμ »
Θυμαμαι αυτην την συνεντευξη του δισεκατομυριουχου απ το Χονκ Κονγκ

Βρε Χαρη,το λες και στην αρχη του ποστ σου,απλα μια εταιρια δεν μπορει να επιβιωσει αν δεν εχει ογκο πωλησεων
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #5296 στις: Φεβρουάριος 18, 2018, 20:29:35 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5297 στις: Φεβρουάριος 18, 2018, 20:31:01 μμ »
Ρε παιδιά, το ρολόι παίζει στα 2Κ και όχι στα 5-6.
Καμία φορά η εταιρείες βγάζουν μοντέλα όχι μόνο για να πιάσουν πωλήσεις, αλλά για να δείξουν απλά ότι μπορούν.
Ίσως απλά θέλει να δείξει ότι έχει τη δυνατότητα να παίξει (περισσότερα τεχνικά και λιγότερο εμπορικά) σε υψηλότερη κατηγορία.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος georgefl74

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
« Απάντηση #5298 στις: Φεβρουάριος 18, 2018, 21:05:32 μμ »
Διασκεδαστική η κουβεντούλα, είπα να την αφήσω να εξελιχθεί λίγο πριν γράψω και 2 πράγματα για το συγκεκριμένο ρολόι (CTY57-1272).

Κυκλοφόρησε το 2010 μαζί με το CTY57-1281, επετειακό κομμάτι για τα 80 χρόνια της εταιρείας σε 18Κ χρυσό. Το 1272 και 1271 (κρεμ) είχαν την ίδια μηχανή αλλά σε ατσάλι. Είναι τα πρώτα αυτόματα The Citizen και από ότι λέγεται θα βγει καινούργιο μοντέλο στη Βασιλεία.

Το ρολόι εξαφανίστηκε σε λίγες εβδομάδες. Λέγεται ότι η Citizen τα έβγαλε για να έχουν οι διευθυντές ρολόγια να δίνουν δώρα στους επισκέπτες των εργοστασίων. Έχει εγγύηση δέκα ετών με δύο δωρεάν εργοστασιακές επιθεωρήσεις. NOS τώρα κάνει περίπου +30% από τη τιμή καταλόγου. Μεταχειρισμένο κάπου -20%.

Τώρα αν πρέπει να δείτε τι γράφει το καντράν για να καταλάβετε τη ποιότητα στο ρολόι να το προσέξετε. Καλύτερα να μην αγοράζετε ακριβά ρολόγια γιατί θα χάσετε λεφτά. Πολλά λεφτά. Υπάρχουν ωραία Tissot (λέμε τώρα). Και Hamilton σε πολύ καλές τιμές στο thread πωλήσεων. 

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 18, 2018, 21:08:05 μμ από georgefl74 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5299 στις: Φεβρουάριος 18, 2018, 21:07:57 μμ »
...................
Καμία φορά η εταιρείες βγάζουν μοντέλα όχι μόνο για να πιάσουν πωλήσεις, αλλά για να δείξουν απλά ότι μπορούν.
Ίσως απλά θέλει να δείξει ότι έχει τη δυνατότητα να παίξει (περισσότερα τεχνικά και λιγότερο εμπορικά) σε υψηλότερη κατηγορία.

Αυτό !  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5300 στις: Φεβρουάριος 18, 2018, 21:13:55 μμ »
Άσχετο! Όταν ξαναδιαβάζω τι έχω γράψει γελάω με τα λάθη.
Διευκρίνιση: παιδιά, δεν είναι δυσλεκτικός, απλα γραφω απο κινητο και ο αυτόματος διορθωτής είναι περισσότερο ισχυρογνώμων από εμένα...  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5301 στις: Φεβρουάριος 18, 2018, 21:19:14 μμ »
Ωραία η κουβέντα,αλλά εγώ θα περιμένω τον πρώτο που θα δώσει αυτά τα ποσά και θα πάρει citizen,ώστε αποδείξει την πίστη στην ποιότητα,ανεξαρτήτως του τι γράφει το καντράν...
Μετά,ας μας κάνει και ένα καλό review.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος pumba

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5302 στις: Φεβρουάριος 18, 2018, 21:28:54 μμ »
Πολλοι αγοραζουν με σκοπο να κρατησουν για ενα διαστημα συντομο και να πουλησουν με σκοπο να δοκιμαζουν διαφορα ρολογια, εχοντας ενα περιορισμενο κεφαλαιο, χωρις ομως ουσιαστικα να ανουν λεφτα...

Η μεταπωλητικη αξια, καθοριζεται ΜΟΝΟ απο την αγορα, και για εντελως ασχετους λογους μεταξυ τους...αυτο δε σημαινει οτι κατι δεν αξιζει τα "λεφτα" του
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5303 στις: Φεβρουάριος 18, 2018, 21:32:09 μμ »
Πλάκα έχει η κουβεντούλα.

Εγώ πάλι θέλω να δω αυτόν που θα το πάρει πρώτος 2 χιλιάρικα καινούργιο, πόσο θα το βάλει μεταχειρισμένο στις αγγελίες. Γιατί άμα βάλεις citizen 1500€ στις αγγελίες στα ελληνικά φόρα θα γελάνε και οι πέτρες...

Και μη μου αρχίσετε τα "αν παίρνεις ρολόι και σκέφτεσαι να το πουλήσεις μην το παίρνεις κλπ." γιατί όλοι θέλουμε να δοκιμάσουμε αρκετά και λίγοι έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν χωρίς να πουλάνε...
Τώρα αν έχεις τα κονέ, τις γνώσεις, τα ποστ, το χρόνο να ασχοληθείς και είσαι διατεθειμένος να πάρεις το ρίσκο να τα πουλάς έξω, τότε δε χάνεις πολλά, μπορεί και να βγάζεις, οπότε κάνεις πιο πολλές και με μεγαλύτερο ρίσκο δοκιμές.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5304 στις: Φεβρουάριος 18, 2018, 21:35:22 μμ »
Ωραία η κουβέντα,αλλά εγώ θα περιμένω τον πρώτο που θα δώσει αυτά τα ποσά και θα πάρει citizen,ώστε αποδείξει την πίστη στην ποιότητα,ανεξαρτήτως του τι γράφει το καντράν...
Μετά,ας μας κάνει και ένα καλό review.

Εγώ, έχω δώσει 480 Ε τον Δεκ του 2003.

Και 100 πριν κάποιους μήνες.

Και .......δεν θυμάμαι πόσα, το 1987. Αλλά κάπου στα 200-300 θα ήταν αν όχι λιγότερα.

Και μέχρι εκεί. Δεν πιστεύω ότι θα έδινα ποτέ παραπάνω για ρολόι της, ασχέτως αν ήταν και απο Κρυπτονίτη.  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #5305 στις: Φεβρουάριος 18, 2018, 21:51:33 μμ »
Ο καθενας μας, οπως και γω, εχουμε καταταξει χοντρκα στο μυαλο μας την καθε εταιρεια αναλογα με την αξια που της δινουμε εμεις...Ηθελημενα μπορουμε να παραγνωρισουμε την απτη ποιοτητα ενος ρολογιου για χαρη του "ποσο μετραει το brand στην αγορα" και ευκολα επηρεαζομαστε απ τις τασεις...Εγω για παραδειγμα δεν θα εδινα ουτε 100€ για στεινχαρτ για τους δικους μου λογους...Δεν τα αξιζει? Και βεβαια τα αξιζει..Ο Γιωργος απο πανω το ιδιο για σιτιζεν, ασχετα αν για το signature που εχει δει απο κοντα ομολογησε οτι αξιζει τα λεφτα του, 600€...Εχει να κανει πώς ο καθενας μας βλεπει μια εταιρεια...Πχ εγω θα εδινα 1500€ για το mm300;;; Οχι, δε νομιζω, θα πηγαινα ελβετια...Μηπως δεν το αξιζει? Και βεβαια το παρααξιζει τα1500 και παραπανω..Απλα εγω ειμαι ο χαρης και στα λεφτα αυτα θελω να λεει τουλαχιστον grand seiko και οχι απλα seiko...Κλεινω λεγοντας οτι ο καθενας μας εχει τα δικα του στανταρ για το που θα εδινε τα λεφτα του ασχετα αν γνωριζουμε πολυ καλα ποσο καλο ποιοτικως ειναι ενα ρολοι... ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #5306 στις: Φεβρουάριος 18, 2018, 21:54:06 μμ »
Υπαρχει παντα μια πλειοψηφια,ισχυει για ολους τους χωρους αυτο,ειναι σημαντικο γιατι καθοριζει πολλα απο τα "θελω" του αγοραστικου κοινου και στο θεμα ρολοι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #5307 στις: Φεβρουάριος 18, 2018, 22:01:18 μμ »

;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5308 στις: Φεβρουάριος 18, 2018, 22:10:42 μμ »
Θα πω το ίδιο που είπα και πριν. Δεν θα έδινα 2000 για να το πάρω, αλλά το ότι υπάρχει σα μοντέλο, ίσως υποσυνείδητα να μου αλλάζει λίγο την εικόνα που έχω για την εταιρία. Ίσως αυτός να είναι πιο σημαντικός στόχος από το να κάνει πωλήσεις σε αυτό.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος georgefl74

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
« Απάντηση #5309 στις: Φεβρουάριος 18, 2018, 22:52:42 μμ »
Ωραίο ρολόι παιδιά. Γράφει και Swiss. Μπορεί να ανέβει κιόλας σαν τα Rolex. Επένδυση.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions