0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και μόνο που θυμίζει πανέρι... Ούτε δώρο λέμε χαχαχα
Παράθεση από: Βost στις Φεβρουάριος 18, 2016, 12:43:55 μμΚαι μόνο που θυμίζει πανέρι... Ούτε δώρο λέμε χαχαχαΤο χουνε ρίξει στις αντιγραφές κι αυτοί... Ωραίο ρολόι αλλά και πρωτότυπο δεν το λες...
Παράθεση από: Vagelis? στις Φεβρουάριος 18, 2016, 14:44:38 μμΠαράθεση από: Βost στις Φεβρουάριος 18, 2016, 12:43:55 μμΚαι μόνο που θυμίζει πανέρι... Ούτε δώρο λέμε χαχαχαΤο χουνε ρίξει στις αντιγραφές κι αυτοί... Ωραίο ρολόι αλλά και πρωτότυπο δεν το λες... George τ´ακους;;; Που σαι να υπερασπιστεις το σημα της citizen!!
Παράθεση από: harolagoha στις Φεβρουάριος 18, 2016, 15:27:23 μμΠαράθεση από: Vagelis? στις Φεβρουάριος 18, 2016, 14:44:38 μμΠαράθεση από: Βost στις Φεβρουάριος 18, 2016, 12:43:55 μμΚαι μόνο που θυμίζει πανέρι... Ούτε δώρο λέμε χαχαχαΤο χουνε ρίξει στις αντιγραφές κι αυτοί... Ωραίο ρολόι αλλά και πρωτότυπο δεν το λες... George τ´ακους;;; Που σαι να υπερασπιστεις το σημα της citizen!! Πίστεψε με και εγώ την γουστάρω πολύ... Και την μηχανή του συγκεκριμένου μοντέλου την έχω σε dress κομμάτι της εταιρείας.... Αλλά το συγκεκριμένο δεν... Και το έχω δοκιμάσει κιόλας... Δεν λέω λόγια του αέρα...
Παράθεση από: Βost στις Φεβρουάριος 18, 2016, 15:42:42 μμΠαράθεση από: harolagoha στις Φεβρουάριος 18, 2016, 15:27:23 μμΠαράθεση από: Vagelis? στις Φεβρουάριος 18, 2016, 14:44:38 μμΠαράθεση από: Βost στις Φεβρουάριος 18, 2016, 12:43:55 μμΚαι μόνο που θυμίζει πανέρι... Ούτε δώρο λέμε χαχαχαΤο χουνε ρίξει στις αντιγραφές κι αυτοί... Ωραίο ρολόι αλλά και πρωτότυπο δεν το λες... George τ´ακους;;; Που σαι να υπερασπιστεις το σημα της citizen!! Πίστεψε με και εγώ την γουστάρω πολύ... Και την μηχανή του συγκεκριμένου μοντέλου την έχω σε dress κομμάτι της εταιρείας.... Αλλά το συγκεκριμένο δεν... Και το έχω δοκιμάσει κιόλας... Δεν λέω λόγια του αέρα...δεν ειναι το μονο ρολοι της που δεν μου αρεσει,αλλα ειναι πιο "εναλλακτικη",ετσι Αλεκο?
Κλαίω, ρε αντμίν!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
δεν επρεπε να το κανεις αυτο,Αλεκο imagen jpg
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.