0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
για μενα γενικα τα citizen εκτος μερικων εξαιρεσεων εχουν θεματακια στο σχεδιασμο του dial, δυσκολα μ'αρεσει καποιο
Παράθεση από: theodoxos στις Φεβρουάριος 04, 2016, 23:12:39 μμγια μενα γενικα τα citizen εκτος μερικων εξαιρεσεων εχουν θεματακια στο σχεδιασμο του dial, δυσκολα μ'αρεσει καποιοκαι να φανταστεις ότι του _ του αρεσουν ολα
Citizen Promaster Marine PMD56-2991(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
δε φταιω εγω,αλλα οι δανειστες!
ποια ρολογια?σε λιγο θα ειναι ειδος πολυτελειας και τα seiko 5 !
Παράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 04, 2016, 18:46:56 μμτο 1ο,αλλα θα ειναι βαρυΟντως Γιωργο ειναι πολυ βαρυ...αλλα εδω εχω το invicta 3045 με 236 gr, εκει θα κολλησουμε!!!
το 1ο,αλλα θα ειναι βαρυ
Παράθεση από: harolagoha στις Φεβρουάριος 04, 2016, 18:53:32 μμΠαράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 04, 2016, 18:46:56 μμτο 1ο,αλλα θα ειναι βαρυΟντως Γιωργο ειναι πολυ βαρυ...αλλα εδω εχω το invicta 3045 με 236 gr, εκει θα κολλησουμε!!! Για δωσε φωτο αγαπητε φιλε!Sent from private sat connection...
Citizen’s first waterproof watch was the Parawater, which was released in 1959. Seiko, on the other hand, did not release one until 1965.Over 100 Citizen Parawaters were dropped into the ocean in buoys as part of an effort to research ocean currents and test the waterproofness of the watch. Each buoy also had a letter written in English by Japanese schoolchildren – intended to be read by their North American “friends”. Over the next few decades, Citizen had continued to produce some very high quality dive watches such as the 150m/600m Crystrons.And Citizen continued to follow. During the 80’s and 90’s they pushed as far as 1300m!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.