0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπαρχει λαθος χερι γι να φορεσεις ενα ρολοι;Αν ναι ποιο ειναι;Η φωτογραφια δεν ειναι αναποδα απλα ειναι το χερι ακουμπημενο στο τοιχο, αλλιως θα φαινοταν ενα χερι που κατεβενει απο τον ουρανο.
Εννοειτε οτι δεν απευθυνεται σε εσας Χαρη.Εγω απο οτι ξερω το ρολοι φοριεται και στα δυο χερια. Μπορει να κανω λαθος ομως
Εγώ συνεχίζω να το βλέπω ανάποδα (το ρολόι). Λάθος μου για το λάθος χέρι. Απλά το εχω συνηθίσει στο αριστερό. Αλήθεια σε ποιο χερι το φοράς;
το ρολοι πρεπει να φοριεται ετσι ωστε να εχει την κορονα του προς τα εξω...φανταζομαι ο λογος ειναι οτι τα πρωτα ρολογια ηταν κουρδιστα οποτε δεν βολευει να ειναι η κορονα προς τα μεσα (να κοιταει τον ωμο δηλαδη) αλλα προς τα εξω να κοιταει δηλαδη τα δαχτυλα)
Δεν ξέρω αν υπάρχει "πρέπει", αλλά ένα αριστεροκόρωνο είναι πολύ άνετο στο (αριστερό) χέρι. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.