Τα μωρά μου τα αγαπάω όλα το ίδιο
αλλα καποιο πιο πολυ!ποιο απο τα δυο λοιπον?
Κανένα πιο πολύ!
Από το TIMEX κομπιουτερακι μέχρι την Daytona με τις μοντιφες της, όταν τα φοράω, καμαρωνω σαν γυφτικο σκεπαρνι, γιατι το καθενα τους κάτι σημαίνει για μένα που το κάνει ξεχωριστό.
Κι όταν φοράω το εκάστοτε ξεχωριστό μου ρολόι νοιώθω ακριβώς το ίδιο κι εγω (γυφτικο σκεπαρνι και μέσα στα καμάρια).
Υποκειμενική, ξε-υποκειμενική η εμφάνιση, η συγκεκριμένη σύγκριση σέρνει το βάτραχο στην ταπείνωση. Κλείστε την ψηφοφορία. Και οι βάτραχοι έχουν ψυχή. 
Είναι λογικό αν και άδικο.
Το 372 ειναι το new kid in town, η αναβίωση του DNA της PANERAI σε όλο του το μεγαλείο. Όλοι το συζητάνε και όλοι το θέλουν. Ακόμα κι εγω που δεν ψωνίζω σε τιμη καταλόγου, που να βγει ο ήλιος απο την δύση, το έκανα. Άλλοι έχουν δώσει τρελα premium για να το αποκτήσουν εδω και τώρα. Άλλοι βρίζουν νυχθημερόν που έχουν μπει σε λιστες σχεδόν 13 μήνες και ακόμα δεν το έχουν......
Είναι φωτογενες και όμορφο και όλους τους σαγηνευει. Είναι η Jenifer Nicole Lee των ρολογιων. Πως να του αντισταθεις;
Απο την άλλη o βατραχος είναι τo sub των sub. Ακόμα και για τα δεδομένα της Rolex, που βγάζει εκατομμύρια ρολόγια είναι το πιο limited edition ever. Πες τε μου ποιο μοντέλο της Ρολεξ, έχει βγει για μόνο 7 χρόνια? Κλασική κάσα 50 χρόνων , maxi dial που βγάζει ματια και μόνο σε σύγκριση με αλλα dial της Rolex μπορείς να το αντιληφθεις. Ήρεμη δύναμη 10ετιων. Ακόμα και όταν το hype με τους newcomers περάσει θα είναι εδω, ίδιο και απαραλλαχτο, για να γεννάει τρελα συναισθήματα σε lovers και haters, για να τροφοδοτεί συζητήσεις, αντιπαραθέσεις στον αιώνα τον απαντα (αμην), σαν να είναι η πρώτη φορα, αν και στην πραγματικότητα είναι η εκατομυριοστή και δεν ξέρω γω ποια χιλιοστή φορά.
Respect στον βάτραχο ( για όλα αυτά που είναι και αντιπροσωπεύει ), Respect στο 372 ( για όλα αυτά που είναι και αντιπροσωπεύει )