0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πως γινεται ρε παιδια να βγαλω τετοια φωτο με την compact μου? Εχω δοκιμασει να βγαλω το 007 αλλα αποτυχαμεν.
Παράθεση από: fatal στις Φεβρουάριος 04, 2013, 20:13:32 μμΠως γινεται ρε παιδια να βγαλω τετοια φωτο με την compact μου? Εχω δοκιμασει να βγαλω το 007 αλλα αποτυχαμεν.θες σκοτεινο χωρο... φωτισε το καλα και βαλτο απεναντι απο την καμερα, αν ειναι αργη θες τριποδο η να καθεται καπου... μετα πας το κλικ...
Παράθεση από: marios_ch στις Φεβρουάριος 04, 2013, 20:18:49 μμΠαράθεση από: fatal στις Φεβρουάριος 04, 2013, 20:13:32 μμΠως γινεται ρε παιδια να βγαλω τετοια φωτο με την compact μου? Εχω δοκιμασει να βγαλω το 007 αλλα αποτυχαμεν.θες σκοτεινο χωρο... φωτισε το καλα και βαλτο απεναντι απο την καμερα, αν ειναι αργη θες τριποδο η να καθεται καπου... μετα πας το κλικ...Tα εχω κανει αυτα αλλα δεν εστιαζει η καμερα... και μετα παω πολυ πισω και δεν φαινεται το ρολοι
Ματαιες η προσπαθειες Thanks παντως.
Και μια σκοτεινη με τον φακοοοο!!!Που ομως κραταει ελαχισταααα (οσον αφορα το καντραν κ οχι τους δεικτες)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.