Αποστολέας Θέμα: Θα αλλάζατε το Moonwatch και αν ναι, για ποιό;  (Αναγνώστηκε 10069 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Απ: Θα αλλάζατε το Moonwatch και αν ναι, για ποιό;
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 11, 2012, 12:41:37 μμ »
Φίλοι μου σας ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις!

TheseusGR έχεις καταλάβει ακριβώς τα γούστα μου, όμως το Εxp δεν μπορώ με τίποτα να το αποχωριστώ (ο PanosI το έγραψε σωστά).. Έχει κερδίσει τη μάχη του καθημερινού ρολογιού με την απλότητά του, του πάνε σχεδόν όλα τα λουριά (έχω πειραματιστεί πολύ) ενώ για μένα έχει ξεκάθαρα sport χαρακτήρα και 1 πλεονέκτημα: μπαίνει θάλασσα..

kkostas όντως το Εxp δεν μπορεί να φύγει και όχι, δεν έχω άλλο χρονογράφο αλλά τελικά δεν το χρειάζομαι τελικά καθόλου, μόνο η ιδέα ότι η συλλογή μου πρέπει να περιέχει και χρονογράφο υφίσταται...

Από την άλλη όμως φοράω κουστούμι λίγες φορές το μήνα και συχνότερα ντύνομαι casual!

Παρεμπιπτόντως, όταν κρατώντας την κορώνα προς την ανάποδη σταματούν τα δευτερόλεπτα, αυτό θεωρείται hacking; Γιατί το Μοον το κάνει...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος antonis_ch

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 11, 2012, 12:45:44 μμ »
αυτό θεωρείται hacking; Γιατί το Μοον το κάνει

Ειναι ενας τροπος να κανεις hacking αλλα ουσιαστικα δεν ειναι hacking..
Hacking ειναι οταν τραβας την κορωνα για να ρυθμισεις την ωρα να σταματανε τα δευτερολεπτα μεχρι να την ξαναπιεσεις να παει στη θεση της..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος thanasisn

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μάρτιος 11, 2012, 12:53:50 μμ »
αν είχα moon, κάποια στιγμή ελπίζω να αποκτήσω κάποιο, δε θα το έδινα για κανένα...

θα προτιμούσα να κάνω υπομονή και να αγοράσω τον επόμενο στόχο μου κάποια στιγμή αργότερα...

σχετικά με τις δύο επιλογές σου...reverso έχω δει από κοντά αλλά δεν το έχω φορέσει. οφείλω να ομολογήσω ότι είναι πολύ εντυπωσιακό κομμάτι. αν ήθελα ένα καθαρά ντρες ρολόι σίγουρα θα βρισκόταν στη λίστα επιλογών μου...

το cartain από την άλλη είναι ένα ρολόι που με έχει προβληματίσει στο παρελθόν...το έχω φορέσει και επεξεργαστεί μαζί με άλλα ζενίθ. κάτι δε μου κάθεται καλά χωρίς να μπορώ να το προσδιορίσω...ίσως θα επέλεγα κάποιο από τη σειρά 36000. αυτή θα ήταν σίγουρα μια πιο all around επιλογή σε σχέση με το jlc...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μάρτιος 11, 2012, 13:04:40 μμ »
Και σε μένα κάτι δεν μου πηγαίνει στο ζενίθ, σα να μην έχει προσδιορίσει ακριβώς σε ποιά κατηγορία ανήκει η μήπως το βάρος των πιο κλασικών el primero, δεν ξέρω.. Το striking όμως που μου αρέσει ξεφεύγει πάνω από τις 8.000 δυστυχώς... Σε sport/dress με λευκό καντράν που μου αρέσει, το συγκεκριμένο είναι το πιο κοντινό...

Πάντως αν το έχεις το μοον είναι πιο εύκολο να αποφασίσεις αν θα το έδινες, γιατί ενδεχομένως το έχεις απομυθοποιήσει.. Ο Αντώνης πχ. που το έχει είναι πιο "αντικειμενικός" (χωρίς παρεξ'ηγηση thanasisn  :D)!

Πιστεύετε ότι το Reverso θα μπορούσε να σταθεί και σε πιο casual στιγμές; (όχι με φόρμες προφανώς!)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος TheseusGR

• Member
  • **
  • The more you own, the more you know you don't own.
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μάρτιος 11, 2012, 13:42:51 μμ »
Και σε μένα κάτι δεν μου πηγαίνει στο ζενίθ, σα να μην έχει προσδιορίσει ακριβώς σε ποιά κατηγορία ανήκει η μήπως το βάρος των πιο κλασικών el primero, δεν ξέρω.. Το striking όμως που μου αρέσει ξεφεύγει πάνω από τις 8.000 δυστυχώς... Σε sport/dress με λευκό καντράν που μου αρέσει, το συγκεκριμένο είναι το πιο κοντινό...

Πάντως αν το έχεις το μοον είναι πιο εύκολο να αποφασίσεις αν θα το έδινες, γιατί ενδεχομένως το έχεις απομυθοποιήσει.. Ο Αντώνης πχ. που το έχει είναι πιο "αντικειμενικός" (χωρίς παρεξ'ηγηση thanasisn  :D)!

Πιστεύετε ότι το Reverso θα μπορούσε να σταθεί και σε πιο casual στιγμές; (όχι με φόρμες προφανώς!)

Φίλε Andrey το Reverso με ένα πιο distressed λουρακι θα το έβλεπα και σε casual. Ειδικά αν προτιμήσεις και duo face εκδοση, μαυρο καντραν και distressed παει μία χαρά με τζην, σίγουρα όμως δεν έιναι το φορτε του. Αλλά στο casual επιτρέπονται πολύ περισσότερα.

Από την άλλη βαρύ καταδυτικό που φορά ο πολύς κόσμος με κουστούμια, μου φαίνεται και είναι, στην κατηγορία σνικερς με γραβάτα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Μάρτιος 11, 2012, 14:17:48 μμ »
Φίλε Andrey το Reverso με ένα πιο distressed λουρακι θα το έβλεπα και σε casual. Ειδικά αν προτιμήσεις και duo face εκδοση, μαυρο καντραν και distressed παει μία χαρά με τζην, σίγουρα όμως δεν έιναι το φορτε του. Αλλά στο casual επιτρέπονται πολύ περισσότερα.

Από την άλλη βαρύ καταδυτικό που φορά ο πολύς κόσμος με κουστούμια, μου φαίνεται και είναι, στην κατηγορία σνικερς με γραβάτα.

Κάτι τέτοιο ίσως;

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

kkostas

• Επισκέπτης
« Απάντηση #21 στις: Μάρτιος 11, 2012, 14:46:00 μμ »
Από την άλλη όμως φοράω κουστούμι λίγες φορές το μήνα και συχνότερα ντύνομαι casual!

Το reverso είναι ένα καθαρόαιμο dress ρολόι.
Σίγουρα ένα πιο σπορ λουρί να το κάνει ελαφρώς πιο casual
αλλά όπως και να ΄χει φωνάζει από χιλιόμετρα ότι θέλει κουστούμι.
Μιας και σπανίως φορά τέτοιο αναλογίσου αν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά
για τέτοιο ρολόι. Όσο και όμορφο και κλασσικό να είναι.
Στο φινάλε και το moon και το explorer μια χαρά στέκονται και σε τέτοιες περιπτώσεις.
Από jaeger τρελαίνομαι επίσης και για το master grande ultra thin,
το οποίο και dress είναι αλλά μπορεί να φορεθεί και πιο άνετα με casual  ντύσιμο
απ΄ ότι το reverso.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μάρτιος 11, 2012, 14:54:15 μμ »
Κι όμως, το Reverso ξεκίνησε ως σπορ ρολόι, οι μόδες μάλλον έχουν αλλάξει...
Από την άλλη πάντα τα ρολόγια ultra thin ήταν αυστηρά ντρες ώστε να μην ενοχλούν με τις μανσέτες.

Ως καλύτερο συνδυασμό dress-sport θα σκεφτόμουν αυτό:

Αλλά από κοντά μου φάνηκε κάπως αδιάφορο και φοβάμαι ότι θα το βαριόμουν εύκολα...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος TheseusGR

• Member
  • **
  • The more you own, the more you know you don't own.
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μάρτιος 11, 2012, 15:45:19 μμ »
Καλές και τίμιες οι υπόλοιπες προτασεις αλλά την ιστορια και τον εκλεπτυσμο του reverso δεν τον πλησιαζουν.

Στα λεφτα αυτα τα Ρολεξ datejust για dress ισως απεναντι στο reverso. Μετα πολυ ψηλοτερα Καλατραβας.

Και ο Cartier εχει ωραιες προτασεις σε τετραγωνα και χαμηλότερες τιμες.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μάρτιος 11, 2012, 16:00:45 μμ »
Το συγκεκριμενο Ζενιθ του διλληματος ειναι καπως αχρωμο-αοσμο!
Αν ηταν κατι σαν αυτο του Sol Invictus αλλαζουν τα πραγματα. ;)

Αλλα και παλι αν θεωρεις οτι σου αρεσει περισσοτερο απο το moon που εχεις,go for it....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Μάρτιος 11, 2012, 16:53:38 μμ »
Κι εμενα το zenith γενικα μου φαινεται αδιαφορο (οπως σωστα ειπε ο eis αοσμο)και το μονο που εχει ειναι ο el primero που σε πολλους κανει κατι εγγεφαλικα πιστευω...(σε εμενα οχι)Αν θελεις οπωσδηποτε χρονογραφο πιστευω πως ειναι καλυτερη επιλογη το moon που ηδη εχεις....Το reverso απο την αλλη ειναι υπεροχο ρολοι.....η ψηφος μου παει στο reverso και σιγουρα αν ηθελα χρονογραφο δε θα κοιτουσα απο zenith καθαρα και μονο λογω σχεδιων.....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

kkostas

• Επισκέπτης
« Απάντηση #26 στις: Μάρτιος 11, 2012, 17:36:44 μμ »
Ο Θησέας πρότεινε cartier.
Πιστεύω ότι ένα santos 100 είναι ότι πρέπει για σένα.
Και σπορ και dress και χλίδα και τα πάντα όλα.
Και επειδή βλέπω ότι είσαι μερακλής και ψάχνεσαι και για χρυσάφι δες αυτό:

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Μάρτιος 11, 2012, 19:23:46 μμ »
Κι εμενα το zenith γενικα μου φαινεται αδιαφορο (οπως σωστα ειπε ο eis αοσμο)και το μονο που εχει ειναι ο el primero που σε πολλους κανει κατι εγγεφαλικα πιστευω...(σε εμενα οχι)Αν θελεις οπωσδηποτε χρονογραφο πιστευω πως ειναι καλυτερη επιλογη το moon που ηδη εχεις....Το reverso απο την αλλη ειναι υπεροχο ρολοι.....η ψηφος μου παει στο reverso και σιγουρα αν ηθελα χρονογραφο δε θα κοιτουσα απο zenith καθαρα και μονο λογω σχεδιων.....

Συμφωνώ και για μένα χρονογράφος = Moonwatch, αλλά δε θέλω απαραίτητα χρονογράφο..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Μάρτιος 11, 2012, 19:41:03 μμ »
Ο Θησέας πρότεινε cartier.
Πιστεύω ότι ένα santos 100 είναι ότι πρέπει για σένα.
Και σπορ και dress και χλίδα και τα πάντα όλα.

Κώστα το έχω σκεφτεί το Cartier αλλά δε μου πάει καθόλου, δεν έχει in-house (κριτήριο σημαντικό για μένα σ'αυτά τα χρήματα) και δεν έχει το βάρος ενός JLC...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Μάρτιος 11, 2012, 19:46:04 μμ »
....και δεν έχει το βάρος ενός JLC...

Δεν ειμαι τοσο σιγουρος γι'αυτο.
Η Cartier ''στην πιατσα'' μετραει πολυ,βαρυ ονομα σχεδον οσο της Rolex.
Eννοειται σαν ορολογοποιία η JLC ειναι μπροστα,αλλα και η Cartier εχει βγαλει εξαιρετικες καλιμπρες ΥΩ τα τελευταια χρονια. :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions