Ηρθεν η ώραν μου ! ( Που λένε και οι Κύπριοι ). Οχι αυτή,

αλλά η ώρα να αποκτήσω και εγώ, ένα wristband με συγκεκριμένες λειτουργίες.

Παλαιότερα χρησιμοποιούσα έναν παλμογράφο με pick-up με ιμάντα στο στήθος, ακριβέστατο, το τεστάριζα με τον παλμογράφο στα τεστ κοπώσεως, και έδειχνε όσο και τα ιατρικά. Απλώς, πλέον στην κολύμβηση, δεν μπορώ να κυκλοφορώ με τον ιμάντα στο στήθος. Επίσης, έχω και οξύμετρο / παλμογράφο δακτύλου.
Επειδή εξακολουθώ να φέρομαι ως ..........ανήλικο, ( ως γνωστόν οι άντρες ωριμάζουν μέχρι τα 5, απο εκεί και πέρα απλώς ............ψηλώνουν

), και εξακολουθώ καταπονούμαι σε διάφορα αθλητικά, πχ κολύμβηση, περπάτημα με φόρτο, και άλλα που δεν είναι δυνατόν να αναφερθουν εδώ.

Ορμώμενος από αφηγήσεις φίλου, που έχει αγοράσει ένα wristband και παρακολουθεί οξυγόνωση και σφυγμούς, πίεση και τρέξιμο / αποστάσεις / βήματα , προφίλ ύπνου, κλπ. θερμίδες, διάρκεια sex

, προσπάθησα να βρώ και εγώ ένα, αλλά το συγκεκριμένο κοστίζει κάτι εκατοντάδες

.
Προσωπικά, θα μου αρκούσε ένα με σφυγμούς / οξυγόνωση / πίεση. Αν έχει και βηματόμετρο ή ποδηλατικό, θα ήταν ακόμα καλύτερα. ΔΕΝ με ενδιαφέρει να συνδέεται με κινητό, δεν με ενδιαφέρει να έχει πολλά κόλπα. Αν έχει και θερμίδες, καλά θα είναι.
Ενα απλό αλλά αξιόπιστο, αδιάβροχο για να μπαίνει στο νερό ( κολυμβηση όχι καταδύσεις ) ίσως να με κάλυπτε.Βλέπω ένα σωρό, με προτεινόμενο το Xiaomi Smart Band 9 , που είναι και λογικά φτηνό, έχω βάλει όριο τα 50 Ε. Απλώς τα σχόλια είναι άλλα αντι άλλων, και δεν ξέρω αν είναι "ποιοτικό" και εμπιστοσύνης.
Υπάρχει από εσάς τους έμπειρους κάποιο αξιόλογο μέχρι τα 50 Ε ?
Κάθε λογική πρόταση θα .........εξεταστεί

***** Εννοείται ότι ΔΕΝ θα αντικαταστήσει τα αγαπημένα μου αναλογικά ρολόγια, Rolex, CITIZEN, Casio, αλλά θα φοριέται παράλληλα και μόνον στις συγκεκριμενες χρήσεις.

Ευχαριστώ !