0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 24, 2013, 00:37:17 πμΣπυρο,μου αρεσει πιο πολυ το Victorinox,αλλα ειναι πιο ακριβα απο τα Hamilton νομιζω και φυσικα πιο αγνωστη εταιριαΓιώργο έχω την αίσθηση ότι στη "πιάτσα" (όχι την ωρολογιακή αλλά γενικά) ότι η βικτορινόξ είναι πιο ισχυρό μπράντ νέημ
Σπυρο,μου αρεσει πιο πολυ το Victorinox,αλλα ειναι πιο ακριβα απο τα Hamilton νομιζω και φυσικα πιο αγνωστη εταιρια
Στην Ελλαδα?Ειναι πιο γνωστες αυτες οι δυο,απο τη Hamilton?
Η Hamilton ανηκει στο μεγαλυτερο γκρουπ,το swatch group,μιλαμε παντα για εταιριες ρολογιων
Παράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 01, 2013, 23:19:05 μμΗ Hamilton ανηκει στο μεγαλυτερο γκρουπ,το swatch group,μιλαμε παντα για εταιριες ρολογιωνΓια διάβασε αυτό: Εγώ πάντως δεν το ήξερα! μεγάλη έκπληξη για μένα, αν αληθεύει!http://forums.watchuseek.com/f71/swiss-army-victorinox-wenger-what-does-all-mean-117458.html
Δυστυχώς τέρμα η wenger, την πήρε η V το 2005, της πήρε τους σουγιάδες τον Γενάρη.... της άφησε το όνομα στα ρολόγια, αλλά για πόσο?
Τους ελβετικούς σουγιάδες τους γνωρίζει κι η κουτσή Μαρία. Τη Χάμιλτον, εγώ, ο Σπύρος κι ο Γιώργος. Στις ΗΠΑ ένα στα τρία ελβετικά ρολόγια που πωλούνται είναι Βικτορινόξ. Sent from my bed wearing fluffy bunny slippers
Παράθεση από: Blackbird στις Νοέμβριος 02, 2013, 04:35:35 πμΤους ελβετικούς σουγιάδες τους γνωρίζει κι η κουτσή Μαρία. Τη Χάμιλτον, εγώ, ο Σπύρος κι ο Γιώργος. Στις ΗΠΑ ένα στα τρία ελβετικά ρολόγια που πωλούνται είναι Βικτορινόξ. Sent from my bed wearing fluffy bunny slippersστις ΗΠΑ?Μια χαρα!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.