Αποστολέας Θέμα: Συνάντηση με Rist Hellas - ρεπορτάζ  (Αναγνώστηκε 25862 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Συνάντηση με Rist Hellas - ρεπορτάζ
« Απάντηση #75 στις: Φεβρουάριος 28, 2022, 09:08:27 πμ »
Το πιο δύσκολο θα ήταν ένα ρόλοι,με το "αποτύπωμα " του φόρουμ,οποίο μπορεί να είναι αυτο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #76 στις: Φεβρουάριος 28, 2022, 09:50:32 πμ »
Επειδή το θέμα των εκπτώσεων τέθηκε στην συζήτηση μας, έχω να πω ότι ο εισαγωγέας δεν έχει την δυνατότητα να παρέχει έκπτωση, πόσο μάλλον όταν "η γραμμή" που παίρνει απο την εταιρεία είναι να μην γίνονται εκπτώσεις! Από κει και πέρα, είναι στο χέρι του εκάστοτε εμπόρου τί έκπτωση θα προσφέρει στον πελάτη του. Αυτό μας έγινε ξεκάθαρο, και μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι λοιποί παριστάμενοι.

Όσον αφορά τα "δύσκολα" μοντέλα, θέλω να να ρωτήσω τί εννοούμε, αναφερόμενοι σε αυτά. Εγώ προσωπικά, είδα στην έκθεση ΟΛΗ την γκάμα της Seiko (όπως επίσης την έχω δεί και στον ιστότοπο του αντιπροσώπου), ακόμα και τα "απλησίαστα" τιμολογιακά LX. Εάν με το όρο δύσκολα, εννοείται μοντέλα προορισμένα για άλλες αγορές, αυτά προφανώς και δεν θα τα δούμε... Για το λανσάρισμα νέων μοντέλων ( για όποιον δεν παρακολουθεί τα τεκταινόμενα), φαντάζομαι δεν θα ήταν δύσκολο να συμφωνηθεί μια πρώιμη ενημέρωση στο φόρουμ και έιναι κάτι που θα μπορούσε να συζητηθεί σε επόμενη επαφή.

Επέκταση εγγύησης, φαντάζομαι είναι κάτι που ο αντιπρόσωπος θα πρέπει πρώτα να συζητήσει και να πάρει έγκριση απο την εταιρεία, γιατί προφανώς το οποιοδήποτε επιπλέον κόστος θα έπρεπε να καλυφθεί από αυτόν. Και πάλι πιστεύω πως ο εκάστοτε πωλητής έχει την ελευθερία να διαθέσει ατομικά. ( παράδειγμα έχω φρεσκο, προχτεσινή μου αγορά έγινε με τετραετή εγγύηση).

Ας μείνουμε για την ώρα στο γεγονός πως άνοιξε ένα κανάλι επικοινωνίας με μια εταιρεία που αντιπροσωπεύει δυο "δυνατά" ωρολογιακά brands, με την αμοιβαία υπόσχεση αυτή η επικοινωνία να διευρυνθεί...

@george_ , Ρολόι- προτζεκτ του φόρουμ, θα σε στεναχωρήσω, αλλά δεν θα υπάρξει.... :( :( :(
friendly
0
funny
0
like
3
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
SAn,Thodorisklm,pugman,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Φεβρουάριος 28, 2022, 09:53:46 πμ »
Σε πιστεύω, ήσουν ξεκάθαρος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Φεβρουάριος 28, 2022, 11:21:26 πμ »
Μάλλον κι εμένα δεν με καταλάβετε όπως θα ήθελα να γίνω κατανοητός.

Συμφωνώ με τα γραφόμενα του sub50.

Από την άλλη δεν κατανοώ (συγγνώμη) τι εννοεί ο Γιώργος λέγοντας για ας πούμε ευτελισμό της συνάντησης αν έχουμε στόχο προσφορές ή εκπτώσεις.

Δεν έχω σκοπό να κάνω την κακιά πεθερά ούτε τον "κόψε ρε φίλε 10€ γιατί ζορίζομαι".

Πέρα από τα μπουρεκάκια, ποια είναι τα ωφέλη αυτής της επαφής για τα μέλη του forum; Πώς ωφελείται πχ ο omegasnick στην Αλεξανδρούπολη ή ο pablo στην Κρήτη ή εγώ στη Θεσσαλονίκη;

Ο αντιπρόσωπος, και μπράβο του, κάνει ένα άνοιγμα σε forum. Εκμεταλλευόμενος την θετική αύρα από πρόσφατες μαρτυρίες μελών για το service που παρέχει. Πολύ καλά κάνει. Θέλει να συζητήσει πχ με τον τελικό χρήστη του ρολογιού. Αν και ίσως αυτό να μην τον ενδιαφέρει και τόσο, διότι το σημαντικό είναι να παραγγέλνουν οι διανομείς.

Οπότε ποια είναι τα ωφέλη της επαφής για "εμένα"; Οι κουβέντες που θα μεταφέρετε; Μιλήσατε για τη Seiko και την μακρά ιστορία της; Για την Oris και την in house καλίμπρα που κανείς ίσως δεν θέλει να πληρώσει ή για το πανέμορφο πράσινο του aquis;
Και ξαναλέω, δεν γκρινιάζω, δεν κάνω τον γρουσούζη. Να καταλάβω θέλω αυτό που για παράδειγμα δεν βλέπω εγώ αλλά βλέπει ο φίλος Gnl1977. 

Και για να μην είναι όλα ... ρόδινα να πω ότι έφτασαν στα μικρά αυτιά μου κουβέντες ότι ναι μεν Seiko από τον επίσημο στην Ελλάδα, αλλά μαζί με μερικά κόκκαλα από τις άλλες φίρμες, με αποτέλεσμα ο έμπορος να προτιμήσει να αγοράσει αυτά που θέλει από εκεί που θέλει, τη μάρκα που θέλει και τα μοντέλα που θέλει και σε τιμές "που θέλει".

friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
SAn,sub50,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Φεβρουάριος 28, 2022, 11:53:19 πμ »
Νωρίτερη ενημέρωση για νέα μοντέλα που θα φέρει η RIST στην Ελλάδα.

Δυνατότητα προκράτησης κάποιας νέας περιορισμένης έκδοσης.

Απλά φέρνω κάποια παραδείγματα που μου έρχονται στο μυαλό.

Ναι Βασίλη κάτι τέτοιο σκέφτομαι και εγώ (θα μου άρεσε)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Φεβρουάριος 28, 2022, 11:53:46 πμ »
Παίδες δεν παρεξηγείται κανένας, συζήτηση κάνουμε
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
P.I.T.,
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Φεβρουάριος 28, 2022, 11:57:42 πμ »
Μάλλον κι εμένα δεν με καταλάβετε όπως θα ήθελα να γίνω κατανοητός.

Συμφωνώ με τα γραφόμενα του sub50.

Από την άλλη δεν κατανοώ (συγγνώμη) τι εννοεί ο Γιώργος λέγοντας για ας πούμε ευτελισμό της συνάντησης αν έχουμε στόχο προσφορές ή εκπτώσεις.

Δεν έχω σκοπό να κάνω την κακιά πεθερά ούτε τον "κόψε ρε φίλε 10€ γιατί ζορίζομαι".

Πέρα από τα μπουρεκάκια, ποια είναι τα ωφέλη αυτής της επαφής για τα μέλη του forum; Πώς ωφελείται πχ ο omegasnick στην Αλεξανδρούπολη ή ο pablo στην Κρήτη ή εγώ στη Θεσσαλονίκη;

Ο αντιπρόσωπος, και μπράβο του, κάνει ένα άνοιγμα σε forum. Εκμεταλλευόμενος την θετική αύρα από πρόσφατες μαρτυρίες μελών για το service που παρέχει. Πολύ καλά κάνει. Θέλει να συζητήσει πχ με τον τελικό χρήστη του ρολογιού. Αν και ίσως αυτό να μην τον ενδιαφέρει και τόσο, διότι το σημαντικό είναι να παραγγέλνουν οι διανομείς.

Οπότε ποια είναι τα ωφέλη της επαφής για "εμένα"; Οι κουβέντες που θα μεταφέρετε; Μιλήσατε για τη Seiko και την μακρά ιστορία της; Για την Oris και την in house καλίμπρα που κανείς ίσως δεν θέλει να πληρώσει ή για το πανέμορφο πράσινο του aquis;
Και ξαναλέω, δεν γκρινιάζω, δεν κάνω τον γρουσούζη. Να καταλάβω θέλω αυτό που για παράδειγμα δεν βλέπω εγώ αλλά βλέπει ο φίλος Gnl1977. 

Κατά την γνώμη σου τι θεωρείς ώφελος για τα μέλη ?

Και για να μην είναι όλα ... ρόδινα να πω ότι έφτασαν στα μικρά αυτιά μου κουβέντες ότι ναι μεν Seiko από τον επίσημο στην Ελλάδα, αλλά μαζί με μερικά κόκκαλα από τις άλλες φίρμες, με αποτέλεσμα ο έμπορος να προτιμήσει να αγοράσει αυτά που θέλει από εκεί που θέλει, τη μάρκα που θέλει και τα μοντέλα που θέλει και σε τιμές "που θέλει".

Τι μας νοιάζει πως κλείνουν τις δουλειές τους ?

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Φεβρουάριος 28, 2022, 14:15:50 μμ »

Και ναι και όχι. Η πληροφορία είναι πάντα πληροφορία και όπως θέλει ο καθένας την αξιοποιεί.

Δεν θεωρώ τίποτε.
Βλέπω ότι όφελος για τα μέλη απλά δεν υπάρχει. Μόνο δημόσιες σχέσεις βλέπω του αντιπροσώπου. Δεν το λέω ως μομφή, καλά κάνει!
Μέχρι στιγμής καταγράφονται περισσότερα "όχι" και νομίζω κανένα "ναι" σε αυτά που θα ενδιέφεραν κάποιους. Εστιάζοντας για παράδειγμα στη Seiko. Δηλαδή... α) Ρολόι project Seiko, β) Έκπτωση, γ) Προκράτηση, δ) Ρολόγια JDM ή ρολόγια που προορίζονται για άλλες αγορές, ε) επέκταση εγγύησης. Όχι σε όλα.

Οπότε τι μένει που μπορεί να ενδιαφέρει τα μέλη του forum;

Κι όχι τίποτα, αλλά το μπουρεκάκι το έχω λιμπιστεί!  :D :D :D :D :D

friendly
0
funny
1
like
2
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
sub50,
Members reacted like:
sub50,Revilles,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Φεβρουάριος 28, 2022, 14:18:07 μμ »
Θες ένα εκπτωτική κουπόνι φαγητού? :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Φεβρουάριος 28, 2022, 14:28:31 μμ »

Και ναι και όχι. Η πληροφορία είναι πάντα πληροφορία και όπως θέλει ο καθένας την αξιοποιεί.

Δεν θεωρώ τίποτε.
Βλέπω ότι όφελος για τα μέλη απλά δεν υπάρχει. Μόνο δημόσιες σχέσεις βλέπω του αντιπροσώπου. Δεν το λέω ως μομφή, καλά κάνει!
Μέχρι στιγμής καταγράφονται περισσότερα "όχι" και νομίζω κανένα "ναι" σε αυτά που θα ενδιέφεραν κάποιους. Εστιάζοντας για παράδειγμα στη Seiko. Δηλαδή... α) Ρολόι project Seiko, β) Έκπτωση, γ) Προκράτηση, δ) Ρολόγια JDM ή ρολόγια που προορίζονται για άλλες αγορές, ε) επέκταση εγγύησης. Όχι σε όλα.

Οπότε τι μένει που μπορεί να ενδιαφέρει τα μέλη του forum;

Κι όχι τίποτα, αλλά το μπουρεκάκι το έχω λιμπιστεί!  :D :D :D :D :D

Είναι μια πληροφορία (στο πώς κλείνουν τις δουλειές τους) που στο συγκεκριμένο τοπικ είναι άσχετη και άστοχη.

Για να το σκέφτεσαι κάτι θεωρείς ως ώφελος, δε το λες έτσι για να το πεις. Ρίξε μια ιδέα στην τελική ποτέ δε ξέρεις
Όπως προανέφερα ήταν μια πρώτη συνάντηση, θα ακολουθήσουν και άλλες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος criss6

• Sr. Member
  • ¯\_(シ)_/¯
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Φεβρουάριος 28, 2022, 14:42:58 μμ »
εγώ απλά να αναφέρω κάτι που μου έκανε εντύπωση και δεν ειπώθηκε μέχρι τώρα.
Μας διαβάζουν. Δεν είπαν απλά ότι το κάνουν, αλλά ανέφεραν συγκεκριμένα ποστ όταν μιλούσαμε για κάποιο συγκεκριμένο θέμα. Λίγο ή πολύ δεν ξέρω, αλλά το κάνουν.
Αυτό απλά FYI.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Gnl1977,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Φεβρουάριος 28, 2022, 14:50:45 μμ »
εγώ απλά να αναφέρω κάτι που μου έκανε εντύπωση και δεν ειπώθηκε μέχρι τώρα.
Μας διαβάζουν. Δεν είπαν απλά ότι το κάνουν, αλλά ανέφεραν συγκεκριμένα ποστ όταν μιλούσαμε για κάποιο συγκεκριμένο θέμα. Λίγο ή πολύ δεν ξέρω, αλλά το κάνουν.
Αυτό απλά FYI.
Έλα ρε συ, τώρα το λες? Έπρεπε να το πεις πιο πριν να προσέχουμε τι γράφουμε! :D
Πλάκα κάνω, το γνωρίζω ότι μας διαβάζουν και το βρίσκω πολύ θετικό!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Φεβρουάριος 28, 2022, 14:55:26 μμ »
Seiko,κληρωσαμε  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Φεβρουάριος 28, 2022, 15:07:29 μμ »
Νίκο ειλικρινά δεν ξέρω ποιο θα μπορούσε να είναι το όφελος. Ως άμεσο όφελος δεν βλέπω κάτι. Είναι θετικό να μας διαβάζουν διότι εδώ θα βγουν τα όποια στραβά. Παράπονα για service για παράδειγμα. Εάν δηλαδή ο κάθε αντιπρόσωπος μας διάβαζε και εάν υπήρχε προθυμία να βελτιώνουν τις υπηρεσίες τους και να διορθώνουν παθογένειες τότε αυτό σίγουρα θα ήταν όφελος. Όχι ατομικά για τα μέλη, αλλά για όλους τους φίλους της φίρμας. Και ασφαλώς για το όνομα που θα έχτιζε ο αντιπρόσωπος. Το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό για την εκτίμηση του κοινού προς έναν αντιπρόσωπο. Εάν πχ "αύριο" η Rist αναλάβει κι άλλη φίρμα αυτό θα δημιουργούσε μια αίσθηση ασφάλειας στον καταναλωτή.

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
oikonikos,