Επειδή το θέμα των εκπτώσεων τέθηκε στην συζήτηση μας, έχω να πω ότι ο εισαγωγέας δεν έχει την δυνατότητα να παρέχει έκπτωση, πόσο μάλλον όταν "η γραμμή" που παίρνει απο την εταιρεία είναι να μην γίνονται εκπτώσεις! Από κει και πέρα, είναι στο χέρι του εκάστοτε εμπόρου τί έκπτωση θα προσφέρει στον πελάτη του. Αυτό μας έγινε ξεκάθαρο, και μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι λοιποί παριστάμενοι.
Όσον αφορά τα "δύσκολα" μοντέλα, θέλω να να ρωτήσω τί εννοούμε, αναφερόμενοι σε αυτά. Εγώ προσωπικά, είδα στην έκθεση ΟΛΗ την γκάμα της Seiko (όπως επίσης την έχω δεί και στον ιστότοπο του αντιπροσώπου), ακόμα και τα "απλησίαστα" τιμολογιακά LX. Εάν με το όρο δύσκολα, εννοείται μοντέλα προορισμένα για άλλες αγορές, αυτά προφανώς και δεν θα τα δούμε... Για το λανσάρισμα νέων μοντέλων ( για όποιον δεν παρακολουθεί τα τεκταινόμενα), φαντάζομαι δεν θα ήταν δύσκολο να συμφωνηθεί μια πρώιμη ενημέρωση στο φόρουμ και έιναι κάτι που θα μπορούσε να συζητηθεί σε επόμενη επαφή.
Επέκταση εγγύησης, φαντάζομαι είναι κάτι που ο αντιπρόσωπος θα πρέπει πρώτα να συζητήσει και να πάρει έγκριση απο την εταιρεία, γιατί προφανώς το οποιοδήποτε επιπλέον κόστος θα έπρεπε να καλυφθεί από αυτόν. Και πάλι πιστεύω πως ο εκάστοτε πωλητής έχει την ελευθερία να διαθέσει ατομικά. ( παράδειγμα έχω φρεσκο, προχτεσινή μου αγορά έγινε με τετραετή εγγύηση).
Ας μείνουμε για την ώρα στο γεγονός πως άνοιξε ένα κανάλι επικοινωνίας με μια εταιρεία που αντιπροσωπεύει δυο "δυνατά" ωρολογιακά brands, με την αμοιβαία υπόσχεση αυτή η επικοινωνία να διευρυνθεί...
@george_ , Ρολόι- προτζεκτ του φόρουμ, θα σε στεναχωρήσω, αλλά δεν θα υπάρξει....