Κάτσε γιατί μάλλον παρεξηγήθηκε και αυτό που είπα εγώ.
Τονίζω και πάλι ότι είναι πολύ σημαντική η επικοινωνία που ξεκίνησε και μπράβο στο Νίκο και τα μέλη που το έτρεξαν.
Αυτή τη στιγμή όμως, γίνεται μέσω του φόρουμ μια καλή διαφήμιση στην εταιρία, καθώς εδώ και μερικούς μήνες συζητάμε κατά διαστήματα με καλά λόγια γι’ αυτήν. Εγώ τουλάχιστον αυτό πιστεύω.
Αν δεν είναι αυτό, τι ακριβώς πιστεύεται ότι κερδίζει η εταιρία από την επαφή με το φόρουμ?
Να μάθει τις τάσεις τις αγοράς των ορολογόφιλων του GWF? Αν θέλει κάτι τέτοιο, μπορεί απλά να βάλει έναν υπάλληλο να κάθεται 2 φορές τη μέρα από 15 λεπτά και να κάνει μια “αποδελτίωση” αυτών που γράφονται μέσα στη σχετική κατηγορία θεμάτων.
Μήπως θέλουν απλά να συζητήσουν με άλλους ορολογόφιλους για την αγάπη τους για τα ρολόγια? Τότε απλά μπορούσε να γραφτεί ατομικά σαν μέλος και να μιλάει ανοιχτά με όλους.
Προσωπικά, πιστεύω ότι η επικοινωνία με το φόρουμ έχει σκοπό να γνωρίσουν τα πολλά μέλη του φόρουμ την εταιρία και να σχηματίσουν μια καλή εικόνα γι’ αυτή.
Και κατά τη γνώμη μου πολύ σωστά κάνει και κινείται με αυτόν τον τρόπο.
Εξάλλου εγώ είχα πει από παλιά ότι δεν θα είναι κακό να ανοιχτεί το φόρουμ προς τις εταιρίες και να επιτρέπεται μια ελεγχόμενη διαφήμιση με κάποια προνόμια για το φόρουμ, αλλά τότε είχα πάρει ξεκάθαρη απάντηση ότι το φόρουμ δεν δέχεται διαφημίσεις κλπ. Βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω τι διαφορά έχει αυτό τώρα.
Οπότε ξαναλέω, πολύ καλώς γίνεται η επαφή με την εταιρία και πολύ καλώς διαφημίζεται άμεσα ή έμμεσα η εικόνα της εταιρίας προς τα μέλη του φόρουμ.
Αυτό που λέω όμως είναι ότι επειδή ισχύει αυτό, όπως το βλέπω εγώ, δεν συμφωνώ με τη θέση του να χαιρόμαστε αν μας δώσουν και κανένα ρολόι να κληρώσουμε σα να είμαστε οι ιθαγενείς που τους πετάνε καθρεφτάκια.
Αντίθετα, θεωρώ ότι θα ήταν σημαντικό να χτιστεί μια πιο μόνιμη σχέση με την εταιρία με ευρύτερα οφέλη για το φόρουμ, ώστε να είναι και οι δύο πλευρές κερδισμένες και θα δείξει εάν υπάρχει εκτίμηση προς το φόρουμ.
Αυτό συγνώμη αλλά δεν πιστεύω ότι φτηναίνει την επικοινωνία μας με την εταιρία.