Εκτός από την οικονομική διαφορά των 3 ρολογιών, υπάρχει επίσης διαφορά στις διαστάσεις τους.
Τα 2 πρώτα είναι στην κατηγορία των 39mm, ενώ το 3ο στην κατηγορία των 41mm, το οποίο αν το φορεσει κάποιος, θα καταλάβει ότι η κάσα του δείχνει κάπως ντούκι και φοριέται μεγαλύτερο. Αν τυχόν έμπαινε το ΒΒ58 αντί για το 41mm, θα ήταν πιο συγκρίσιμα τα 3 ρολόγια και πιο κατανοητή η επιλογή.
Παρ' όλα αυτά όμως αναφέρεις ότι σου άρεσε το Tudor 41mm πολύ πάνω σου και το Longines 39mm έκατσε καλά; Κάτι μου "κλωτσάει"...
Οπότε και σύμφωνα με τα παραπάνω, εγώ θα ρωτούσα τι μέγεθος καρπό έχεις, για να καταλάβαινα πρώτα το πως κάθεται ένα ρολόι στον καρπό σου γιατί μου φαίνεται λίγο άνιση η σύγκριση και στη συνέχεια τη διαφορά στην οικονομική δυνατότητα απόκτησης.
*Μέσα σε όλα αυτά και επειδή έχω περάσει από Tudor, δε θα άφηνα γνωστό και φίλο να αγοράσει Tudor χωρίς μπρασελέ. Είναι αυτό που του ταιριάζει και πρέπει να φοριέται το ρολόι και αν θελήσεις να το φορέσεις με λουρί του βάζεις όποιο θες. Αν το πάρεις χωρίς μπρασελέ, στη συνέχεια πονάει και είναι δύσκολη η απόκτησή του... και θεωρώ στάνταρ ότι θα το χρειαστείς.