Έχουμε δει πως υπήρχαν (έτσι φάνηκε) άτομα που δυσκολεύτηκαν σε προηγούμενα project. Νομίζω ξεπερνώντας τα 200ευρω πολλοί είτε θα το σκεφτούν παραπάνω, είτε θα στερηθούν τη συμμετοχή.
Εγώ στα μέχρι τώρα ποσά αν και ξέρω ότι σίγουρα τα ρολόγια θα μου είναι μεγάλα, παίρνω μέρος για την χαρά της συμμετοχής και του αναμνηστικού.
Συν-υπογράφω.

Αλλο το project, άλλη η κλήρωση.
Στην κλήρωση, για τους διαγκωνισμούς, την αντιπολίτευση, τα "μαγειρέματα", συμμετέχει κάποιος με ένα ποσό, που θεωρητικά, μπορεί να διατεθεί σχετικά εύκολα, χωρίς να περιορίσει τις άλλες ανάγκες εκάστου.
Στο project, που γίνεται στα πλαίσια της πιο στενής παρέας, ( ....δεν έχουμε δεί έως τώρα τέτοιες συμμετοχές όσες της κληρωσης

), τουλάχιστον για εμένα, τα ποσά, είναι περιοριστικά, μια και το κάθε ένα από δαύτα, παραμένει στο κουτί του, ( με ελάχιστη χρήση ), σαν "έπαθλο" της κοινής προσπάθειας / αναμνηστικό δημιουργίας / συναίνεσης / "προοδευτικής διακυβέρνησης" που λέει και κάποιος.
Οπότε, τα όρια του κόστους, πρέπει να είναι λογικά, αλλιώς, όπως είπε και ο
@george_ , αθροίζουν ένα ποσό, που προβληματίζει.
Και εννοείται ότι τα project, ειναι η "βιτρίνα" μας, η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει μια ομάδα, με κοινή αγάπη.
Και έως σήμερα, ΜΟΝΟΝ επιτυχίες είχαμε, από το logo του -Θ., τις σωστές επιλογές των Βασίλη - Βάϊου, τις ανεξάντλητες προσπάθειες άλλων για την διαπραγμάτευση / κατασκευή, κλπ.
Αλλά, προσωπικά, τουλάχιστον για εμένα, πρέπει να έχει λογική.
Φυσικά, αν οι πλατιές λαϊκές μάζες επιθυμούν κάποιο που ............ξεφεύγει, απλώς, πιθανόν να περιορίζει την δυνατότητα συμμετοχής.
Και να μην ξεχάσουμε και τον Νικο, που στο τέλος θα κατηγορηθεί για "έναρξη επιτηδεύματος" με τα ποσά που διακινούνται.