Πολυ ωραια προταση, Δημητρη!! Τα b-uhren ηταν πιλοτικα ρολογια των δεκαετιων 1920-1940. Επομενως η λιγο πιο λεπτη και καλλιγραφικη γραμματοσειρα ταιριαζει απολυτα με το στυλ εκεινων των δεκαετιων. Προσωπικα μου αρεσει ακριβως οπως το εκανε ο Δημητρης, και με τις δυο γραμμες.
Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι το ρολοι ειναι πολυ μικρο και για τα γουστα μου, 39χιλ. ??, αλλα και για πιλοτο b-uhr που παραδοσιακα ηταν μεγαλα ρολογια. Δεν λεω να ειναι 44-46 οπως συνηθιζοταν, αλλα τουλαχιστον 41-42.
Επισης μονο τοσο σκουρο τιτανιο εχει?? Ατσαλι δεν παιζει?
Ηλία, τα παλιά flieger ήταν τελείως σκέτα και τεράστια (55mm). Τα νεότερα είναι μικρότερα και έχουν λογότυπα και άλλες ιστορίες. Νομίζω παντως πως ότι μπει στο dial θα πρέπει να είναι διακριτικό.
Σε ότι αφορά στο μέγεθος, οποιοδήποτε flieger πάνω από 39-40mm θα δυσκολέψει πολύ αυτούς που έχουν νορμαλ καρπούς. Νομίζω ότι 39-40mm φοριέται άνετα ανεξάρτητα απο το μέγεθος του καρπού.
Αν είναι διαθέσιμο σε ατσάλι το προτιμώ αλλά και τιτάνιο να είναι δεν πειράζει.
Τις φωτογραφίες τις δούλεψα πάνω σε προτάσεις της Dekla, τέτοιο είναι το δικό μου, που νομίζω ότι μοιάζει με αυτό που αρχικά προτάθηκε … όλα τα flieger μοιάζουν μεταξύ τους.