Προσπαθώ με πραγματικό κόπο να κρατήσω τον αριθμό των ρολογιών περιορισμένο & όσο γίνεται με κομμάτια που θέλω να φοράω.
Γιατί υπήρχαν & κάποια που καλά-καλά δεν τα έβαλα στον καρπό μου & τα έδιωξα.
Το Duro δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία.
Το φόρεσα & μου άρεσε.
Πάλεψε λιγάκι με το G-9100 για το ποιο θα φύγει (πρώτο?).
Το ότι είναι καταδυτικό το έκαψε μάλλον (γιατί τα άλλα που έχω, δεν φεύγουν ούτε με οπλοπολυβόλο).
Επίσης (δεν ξέρω αν το παθαίνετε & εσείς), θέλω σιγά-σιγά τα πιο οικονομικά Casio, να αφήσουν τη θέση τους σε πιο περίπλοκα/σύνθετα μοντέλα της εταιρίας, ηλιακά, με bluetooth, αισθητήρες κλπ.
Τα Duro (ενα μπλε ενα μαύρο) δεν φεύγουν για κανένα λόγο!
Δεν ξανακάνω το λάθος!
Το 5610 που φοράω κάθε μέρα, οσο καλό και βολικό κ αν ειναι, έχει ενα δυο μείον που με έβαλαν στη σκέψη να ψάξω για κάτι καλύτερο.
Αρχικά κοίταζα για GB-5600AA-1ER αλλά έχει καταργηθεί, μετά κοίταζα για GW-B5600BC-1BER αλλα η negative οθόνη δεν με βολεύει καθόλου!
Αλλο ενα μειον των Bluetooth μοντέλων ειναι η αφαίρεση ένδειξης στάθμης της μπαταρίας απο το display.
Πρέπει να ανοίξεις την εφαρμογή στο κινητό για να δεις που ειναι η μπαταρία, που επίσης δεν με βολεύει.
Και πριν απο μια ή δυο βδομάδες,
βγάζει ανακοίνωση η Casio για revision του 5610, με νεο module οπου έχουν φτιάξει τα δυο μείον που με απασχολούσαν!
Ένα ηταν η ημερομηνία MM-DD (πλέον θα χει DD-MM) και δεύτερο το illumination που μενει ανοιχτό μόνο για 1,5 sec (πλέον μπορείς να το κάνεις 3sec)
Περιμένω να βγει κάποια στιγμή στην αγορά και θα το χτυπήσω!