Με όλο τον σεβασμό που σας έχω κύριε Γιώργο το κλίμα χαλάει όταν συνέχεια, ευθέως ή με καρφιά επι της ουσίας σταυρώνουμε την «αρχή»… όσοι καθημερινά μπαίνουμε εδώ μέσα, ξέρουμε τι έπρεπε να πράξει και δεν έπραξε! Έπρεπε να πράξει διαφορετικά; κατ’ εμέ έπρεπε! Δεν το έκανε όμως… ΑΛΛΑ τουλάχιστον απολογήθηκε για αυτό και μένα μου αρκεί αυτό.
Και φτάνουμε στο εξής, γιατί πρέπει να διαιωνίζουμε καταστάσεις; Γιατί μένουμε πίσω;
Θεωρώ ότι κατι τέτοιο βλάπτει το φόρουμ. Το κατατρώει σταδιακά, ύπουλα σαν ένα καρκίνωμα ένα πράγμα!
Ξέρετε πόσες φορές με τσαντίζουν γνώμες, απόψεις και τις υπομένω; Και στην περίπτωση αυτή έχω μόνο δυο λύσεις, μένω ή φεύγω…
Προτιμώ φυσικά το πρώτο, μιας και γουστάρω την όλη φάση και όλους σας.
Όποτε γνώμη μου είναι να αφήσουμε πίσω μας τις τοξικότητες και όλα αυτά που μας χωρίζουν. Μέλη που προέβαλαν και προβάλλουν το φόρουμ δεν έχουν ανάγκη από κανέναν μας, γιατί τα έργα τους είναι απλά η παρακαταθήκη του , όπως βεβαια παρακαταθήκη είναι και η «αρχή», με την δημιουργία αυτού του φόρουμ που τώρα γράφω. Σεβασμός λοιπόν -από μένα- προς όλους και σε όλα, σε ότι μας ενώνει αλλά και σε ότι μας χωρίζει!!!
Φιλικά από ενα μέλος που κουράστηκε με όλη αυτή την φαγωμάρα..
Υ.γ. Ευχαριστώ για την ανοχή σας!!!
Γιατί μεσολάβησαν γεγονότα, όπου η "αρχή", ΔΕΝ πήρε θέση, με αποτέλεσμα η κινητήριος δύναμη ( μερικά άτομα ) να ΠΙΚΡΑΘΕΙ και να εγκαταλείψει τον αγώνα - την δημιουργία - την συνεχή αναβάθμιση - τις ενέργειες με ΠΟΛΛΗ αγάπη - για ένα φόρουμ που ΠΡΙΝ αναλάβουν, .......ξεψυχούσε. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Το φόρουμ, ΔΕΝ το κάνουν οι αναρτήσεις φωτογραφιών από το ιντερνέτ, αλλά η συνεχής βελτίωση των σχέσεων των μελών, οι συναντήσεις, τα projects, οι υγιείς αντιπαραθέσεις - καταθέσεις απόψεων / εμπειριών.
Και η υποστήριξη, από την "αρχή", αυτών που θυσίαζαν χρόνο / χρήμα για να το αναβαθμίζουν.
Παναγιώτη, προφανώς αναφέρεσαι σε αυτό.
Ρωτήθηκα
Γιατι αλλο το πνευμα τοτε και αλλο πλεον ;
και απάντησα. Τίποτε παραπάνω. Ημουν σαφέστατος, στην απάντηση με αναφορά γεγονότων.
Ουτε αιχμές, ούτε τίποτα. Και το ότι ο Νικος επανέκαμψε ( ευτυχώς ) και πχ ξανα-διοργανώνει το Δώρο, ( ποιός άλλος θα πρότεινε ? ), από το οποίο φαίνεται η εμπιστοσύνη των μελών, και ότι 80 τόσοι συμμετέχουν, αρκεί.
Και ότι ο Αλεξ, προσφέρει δώρο, , πάλι λέει κάτι.
Το θέμα ειναι να μην ξεχνάμε. Εισαι πνευματικός άνθρωπος, και σίγουρα ξέρεις το λεχθέν
Λαοί που ξέχασαν την ιστορία τους, είναι υποχρεωμένοι να την ξαναζήσουν.Αυτό ΔΕΝ θέλω να ξαναζήσουμε, το "μίξερ" που ανακατεύει.
Και οι απαντήσεις μου και προς τον αλλο φίλο, τον mic, ΣΑΦΩΣ δείχνουν ότι ...δεν περνάνε κάτι τέτοια.
Ειμαι εδώ, γιατί λατρεύω την παρέα των ατόμων, την όποια γνώση, παρότι δεν πρόκειται να αγοράσω χρονογράφο των 10.000 Ε.
Και συμμετέχω, για να υποστηρίζω όσο μπορώ, τις θετικές προτάσεις.
Σε ευχαριστώ για την εκτίμηση, είναι αμοιβαία και το ξέρεις.