Λοιπόν.... μετά απο μερικές μέρες με το project στα χέρια μου και στο χέρι μου, ήρθε η ώρα να γράψω μερικές γραμμές.
Overall
Είναι πολύ καλύτερο απ οτι περίμενα και πολύ πιο όμορφο!
Οι φωτογραφίες που είχαν στείλει οι φίλοι μας οι Κινέζοι, το αδικούν πάρα πολύ!
Το σχέδιο του Κοσμά
@arvac είναι διακριτικοτατο και έκατσε πολύ όμορφα στο dial.
Μηχανή
Βασισμένη στα σχέδια και τα εργαλεία της Ελβετικής Venus 175 (αν θυμάμαι καλά) με column wheel και integrated chronograph, σχεδιάστηκε ως χρονογράφος εξ' αρχής και δεν είναι απλά ενα complication module που βιδώνει πάνω σε ένα calibre, οπως συμβαίνει με άλλες μηχανές.
Έχει και open back για να την θαυμάζουμε να δουλεύει.
Έχει και χαρακτηριστικό ηχο που κάνει οταν επαναφέρει τους δείκτες στο μηδέν, που απλα με τρελαίνει καθε φορά που το ακούω!
Πολύ ενθουσιασμένος!
Dial
Panda dial που λατρεύω
Panda dial που επέμενα απο την στιγμή που έπεσε η πρόταση για τον συγκεκριμένο χρονογράφο
Ήταν πολύ διακριτικό και όμορφο ως Sugess, αλλα με τις παρεμβάσεις του Κοσμά και το λογότυπο του GWF απογειώθηκε
Χρωματικά, δεν είναι
flat λευκό που περίμενα, αλλά (που είναι οι γυναίκες όταν τις χρειάζεσαι) κάτι σαν
vintage λευκό που "
ζαχαρίζει", παίζει ωραία με το φως και ως Panda
Απλά το λατρεύω
Στις διαστάσεις δεν θα αναφερθώ....
πολύ, γιατί το 40αρη είναι μικρο για μένα
Απλά το μεγάλο lug to lug το σώζει, γιατί κάθεται στο χέρι περίπου σαν το
citizen excaliburΕπίσης, το λευκό dial με μαύρο περίγραμμα, το κάνει να δείχνει πιο μεγάλο, όποτε δεν θα γκρινιαξω άλλο
Lume απλά
ικανοποιητικό αν και η αλήθεια είναι πως περίμενα οτι δεν θα χει καθόλου, οπότε ητάν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα.
Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι οτι 20αρια λουράκια δεν εχω και με βλέπω να ψωνίζω ασταμάτητα 20αρια λουράκια, γιατι είναι ρολόι που γουστάρει λουράκια.
Το μαύρο λουράκι και το μαύρο ΝΑΤΟ που ήρθαν μαζί με το ρολόι είναι απλά ....
mehΟπότε το εχω βάλει το λάστιχο απο το project GWF62MAS και με έχει βολέψει
Συγχαρητήρια σε όσους έτρεξαν το project
Συγχαρητήρια και ενα μεγαααααααααλο
ευχαριστώ στον
@oikonikos που παράτησε τα πάντα, γύρισε Αθήνα και έτρεξε για αποστολές και π-π με καύσωνα
Το project πέτυχε_