Αποστολέας Θέμα: Σήμερα δοκίμασα...  (Αναγνώστηκε 12794 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος damokles

• Sr. Member
  • The sky is the limit...
    • Προφίλ
Απ: Σήμερα δοκίμασα...
« Απάντηση #45 στις: Δεκέμβριος 26, 2011, 14:19:00 μμ »

damokles το iwc έχει πιο εύθυμα χρώματα σε σχέση με το jlc κ η αρχική εντύπωση που δίνει είναι πιο εντυπωσιακή, σύμφωνοι..το master compressor (όχι navy seals) όμως το απλό το δοκίμασες ή το μέμοβοξ;

για μένα τα πράγματα στο μυαλό μου είναι πιο απλά, κορυφαία εταιρεία η jlc, βαριά ιστορία όχι ψέματα, πραγματική συνεισφορά στην τέχνη της ωρολογοποιίας, δεκάδες μηχανές, φτάνει σε επίπεδα υψηλής ωρολογοποιίας με πολυπλοκότητες μοναδικές, άλλο κύρος κλπ κλπ
το iwc  ποιοτικότατο ρολόι, ίσως από τα καλύτερα στη κατηγορία του αλλά μιλάμε για μια άστον μάρτιν με κινητήρα ένα αξιόπιστο 1400αρι σκυλί της τογιότα με τσιπαρισμένο εγκέφαλο, εδώ λοιπόν μπορώ κ γω να πω κλάιν μάιν για ρολόι αυτής της κατηγορίας...διαλέγεις κ παίρνεις...

Μάλλον παρεξηγήθηκε αυτό που έγραψα. Το klein πάει στο "limited" περίβλημα και όχι στην JLC συνολικά. Το ίδιο ισχύει και για τα galapagos, τον cousteau κλπ. Προφανώς και είναι μια κλάση ανώτερη και συμφωνώ σε όλα που αναφέρεις. Έχω δοκιμάσει το Master Compressor και μάλιστα την έκδοση Valentino Rossi. Ρολογάρα μεν αλλά εκτός budget. Το ίδιο και το memovox.

υγ1. η διαφημιστική προσπάθεια με τα βατράχια πάσο είναι τραγωδία-αστειότητα, αυτό δεν αλλάζει όμως το κύρος κ αυτό που κουβαλάει το ρολόι..
άλλωστε αν τα βάλουμε κάτω όλες οι εταιρείες έχουν τέτοιες υπερβολικές διαφημιστικές καμπάνιες! (το ένα το φοράει ο τζέημς μπόντ, το άλλο ο ιταλός κομμάντο, το άλλο ο πιλότος επίδειξης κλπ κλπ) αυτά είναι φούμαρα..σημασία έχει αυτό που έχεις στα χέρια σου τί είναι σαν προϊόν κ αν σου αρέσει οπτικά στη τελική
Συμφωνώ απολύτως

υγ2. το ότι βγάζει εξαιρετικά dress ρολόγια δεν είναι δεσμευτικό, το ίδιο είναι κ τα σπόρ της...με το ίδιο σκεπτικό θα μπορούσες να πεις ότι iwc θες πιλότο μόνο...
Προφανώς δεν είναι δεσμευτικό, αλλά προσωπικά από τέτοιου επιπέδου ωρολογοποιία θα προτιμούσα να κινηθώ σε κάτι πιο dress. Όλα τα ενδεχόμενα βέβαια είναι ανοιχτά...

υγ.3. προφανώς μέσα σου έχεις αποφασίσει, οπότε το μόνο που μπορώ ταπεινά να σε συμβουλέψω είναι follow your heart κ ας είναι για μένα η jlc πολύ μπροστά από την iwc, γούστα είναι

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, γιατί θέλω και πρέπει να δοκιμάσω κι άλλα. Δεν βιάζομαι καθόλου. Έχω χρόνο να το ψάξω και να το σκεφτώ και φυσικά να λάβω υπόψιν τις συμβουλές όλων των φίλων του φόρουμ  ;)

Πάντως, ό,τι και να είναι ένα ρολόι σαν πραγματική ωρολογιακή αξία (ο "κινητήρας" που λες), επειδή θα το πάρω για να το φοράω, ΠΡΕΠΕΙ πρώτα απ'όλα να μου αρέσει οπτικά στο χέρι μου.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return" Leonardo da Vinci

Αποσυνδεδεμένος damokles

• Sr. Member
  • The sky is the limit...
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Δεκέμβριος 26, 2011, 14:20:02 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return" Leonardo da Vinci

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Δεκέμβριος 26, 2011, 14:25:22 μμ »

Πολύ ωραίο και το 3536-2, αλλά άντε βρες το...

http://www.ora24.gr/?pid=3&rid=1925

Ευχαριστώ πολύ που το έψαξες!

Να 'σαι καλά. Δεν το έψαξα ακριβώς, απλά θυμήθηκα ότι το είχα δει στις οn line ρολογότσαρκες που κάνω !
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions