Με το Cartier, θα το βάλεις στο χέρι, αλλά, θα το βγάζεις σε ορισμένες δραστηριότητες. Υποχρεωτικά.
Φορώντας το, θα είσαι ένα άτομο, που όσοι ξέρουν, θα σε "καμαρώνουν", γιατί θα είσαι κάτοχος ενός μοναδικού και ιστορικού ρολογιού, που φοράνε ΜΟΝΟΝ όσοι γνωρίζουν, όσοι έχουν κουλτούρα, διακρίνονται στην ζωή, είναι δημιουργικοί και ανεξάρτητοι, τολμούν και επιτυγχάνουν.
Και εσύ θα καμαρώνεις διακριτικά, και ....................αν θελήσεις, μεγάλο μέρος των λεφτών, στο χέρι.
Με άλλα λόγια, αυτά τα δύο, ΔΕΝ συγκρίνονται.
Αλλη κατηγορία, άλλη κλάση.
Το κείμενο σε κόκκινο, είναι η τυπική διαφημιστική ατάκα, " ο άντρας ο τολμηρός, ο επιτυχημένος, αυτός που διακρίθηκε στον τομέα του, κλπ, κλπ.
Ηταν νομίζω αυτονόητο, ότι είναι "teaser", μια και ξεφεύγεις από την πεπατημένη, δεν αποκτάς το "αναμενόμενο", αλλά, επιλέγεις κάτι το διαφορετικό, κάτι που δείχνει άλλη προσέγγιση, άλλη νοοτροπία. Ας μην το επεκτείνω !
Οπως και σε άλλα αγαθά, κάποιοι φεύγουν από τον "σωρό", το "πλήθος", έτσι και εδώ, το Cartier, είναι μια επιλογή ενός "μπλεγμένου" με το .........σπόρ, που ξέρει τι παίρνει, και δεν το αποκτά, επειδή ΟΛΟΙ λένε ότι είναι καλό, κρατάει τα λεφτά του, είναι δείγμα "επιτυχίας", κλπ, κλπ.
Συνεπώς, ας μην θεωρείτε το teaser σαν πραγματικότητα, και με μισείτε.
Και εγώ επιτυχημένος είμαι, και πλούσιος, και όμορφος, και μετριόφρων, και έξυπνος, αλλά, Casio Duro φοράω.