Αποστολέας Θέμα: Ανάμεσα σε omega & rolex  (Αναγνώστηκε 10606 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ^Deadly_Sin^

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Ανάμεσα σε omega & rolex
« Απάντηση #45 στις: Ιανουάριος 04, 2021, 20:27:30 μμ »
Ωραία, έγινε η παρέμβαση του pit, το θέμα εκτροχιαστηκε και είχαμε ένα διαπληκτισμο. Αυτή είναι η γενική εικόνα.
Αν το αναλύσουμε περαιτέρω θα μπορούσε να πει κανείς ότι η παρέμβαση του pit ήταν τουλάχιστον άκομψη μιας και ειρωνευτηκε 2 μέλη και τα προσέβαλε. Θα μπορούσε να πει αυτό που θέλει πολύ πιο κομψά, έχω άδικο? Και συνεχίζουμε.
Μετα από αυτό και εφόσον άρχισε η κάτω βόλτα στη συζήτηση θα περίμενε κανείς ότι κάποιος moderator θα έκανε μια παρατήρηση γενικά ότι η συζήτηση εκτροχιαστηκε και να επανέλθουν στο θέμα. Αυτό δεν έγινε. Ο λόγος που δεν έγινε θεωρώ ότι έχει να κάνει με το ότι όλο αυτό ξεκίνησε από μέλος που είναι καιρό εδώ και γνωρίζουν οι περισσότεροι από κοντά κτλ. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά η εξέλιξη του θέματος νομίζω με δικαιώνει μιας και έχουμε άλλο μέλος να λέει ότι "έτσι μιλάει ο pit κάνει humor". Μεγάλα παιδιά είμαστε, μπορούμε να καταλάβουμε πότε κάνει κάποιος humor και πότε σε λέει βλακα μέσα στη μούρη σου. Στη τελική κάποιος που κάνει πλάκα μπορεί να πει ένα πει ένα "πλάκα έκανα" και να τελειώσει το θέμα.
Όταν λέω νοοτροπία μικρού φόρουμ λοιπόν εννοώ ότι η λειτουργία του φόρουμ καθορίζεται σε μεγάλο από τις διαπροσωπικες σχέσεις μεταξύ των μελών. Νομίζω είναι εμφανές. Αυτά.

Φυσικά δεν έχω κάτι ενάντια του pit, ελπίζω να μην το δει έτσι ο ίδιος ή κανείς άλλος.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jiorg

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Ιανουάριος 04, 2021, 20:44:47 μμ »
Οτι και να εγινε, εγινε.
Ας δουμε απο εδω και στο εξης, αν επαναληφθει κατι παρομοιο, ή αν χρειαζοταν να διορθωθει κατι, αυτο εγινε.
Ως την επομενη φορα λοιπον, ας περιμενουμε.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #47 στις: Ιανουάριος 04, 2021, 20:47:56 μμ »
Θα μπορούσε επίσης να εκμεταλλευτει ο Ριt την ανοχή των moderators που δεν του είπαν τίποτα και να πει ακόμα χειρότερα, παρολα αυτα αποφάσισε να μην το συνεχίσει, αποδεχομενος με αυτόν τον τρόπο, ίσως, την λάθος έκφραση του.
Δεύτερον
Εφόσον κάναν διάλογο μεταξύ τους τα μέλη που παρεξηγήθηκα,τι δουλειά έχουν οι moderators?
Ουτε μπαμπουλες είμαστε,ούτε κάνουμε ντα κάποιον αν εκτροχιαστει.
Για να ενα θέμα που έληξε όσο γρήγορα ξεκίνησε ειμασταν αχρείαστοι.
Τρίτον
Δεν υπάρχουν μικρά και μεγάλα φόρουμ, υπάρχουν μικροί και μεγάλοι χρήστες...
Αμα εισαι μέλος σε φόρουμ στην Ελλάδα, είσαι εδώ,αμα εισαι στην Αγγλία εισαι με πολύ παραπάνω άτομα.
Τέταρτον
Ότι έγραψες,είναι καθαρά υποθετικό.  Βασιζόμενος σε γραπτά άλλων καταλήγεις σε συμπεράσματα.
Εγω σαν moderator  δεν επενέβη, όχι γιατί ήταν ο Pit,  αλλά γιατί δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια προστριβη. Και ο μεγάλος μανιτου να ήταν,αμα έπρεπε θα του μίλαγα κατάλληλα.
Κανένας μας δεν παρεξηγείται ετσι εύκολα, αλλά καλό είναι προτού πούμε μικρο κάποιον...να κοιτάξουμε λίγο τη μεγαλοσυνη τη δική μας....και να μην βγάζουμε συμπεράσματα από γραπτά άλλων.

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιανουάριος 04, 2021, 21:21:01 μμ »

Δεν υπάρχουν μικρά και μεγάλα φόρουμ, υπάρχουν μικροί και μεγάλοι χρήστες...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιανουάριος 04, 2021, 21:51:44 μμ »
Το θέμα έληξε με 2 νέα μέλη ουσιαστικά να χάνουν την όποια όρεξη είχαν να συμμετέχουν στο φόρουμ. Αν αυτό είναι θετική κατάληξη πάω πάσο.
Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι οι μοντς ναι δεν πρέπει να είναι μπαμπουλες αλλά σίγουρα μπορούν να λειτουργούν αποτρεπτικά σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν λέω για απειλές σε χρήστες αλλά ακόμα και κάτι χαλαρό σε στυλ "παιδιά ας χαλαρώσουμε" ξέρω γω ίσως είχε αποτέλεσμα.
Τώρα για το μικρό, δεν το είπα υποτιμητικά και παραβλέπω τα περί μεγαλοσυνης κτλ που ειπώθηκαν όπως και το ύφος αυτών. Αν ήθελα να το πω υποτιμητικά θα φρόντιζα να είναι πιο ξεκάθαρο και φυσικά δεν θα συμμετείχα καθημερινά.
Για τα συμπεράσματα από γραπτά άλλων, σε ένα φόρουμ από τι άλλο θα έβγαζα συμπεράσματα αν όχι από τα γραπτά? Τελοσπαντων είπα την άποψη μου με το σκεπτικό ότι την επόμενη φορά που αναμενόμενα θα συμβεί κάτι τέτοιο ίσως η κατάληξη να είναι πιο θετική.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #50 στις: Ιανουάριος 04, 2021, 22:07:21 μμ »
Το θέμα έληξε με 2 νέα μέλη ουσιαστικά να χάνουν την όποια όρεξη είχαν να συμμετέχουν στο φόρουμ. Αν αυτό είναι θετική κατάληξη πάω πάσο.
Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι οι μοντς ναι δεν πρέπει να είναι μπαμπουλες αλλά σίγουρα μπορούν να λειτουργούν αποτρεπτικά σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν λέω για απειλές σε χρήστες αλλά ακόμα και κάτι χαλαρό σε στυλ "παιδιά ας χαλαρώσουμε" ξέρω γω ίσως είχε αποτέλεσμα.
Τώρα για το μικρό, δεν το είπα υποτιμητικά και παραβλέπω τα περί μεγαλοσυνης κτλ που ειπώθηκαν όπως και το ύφος αυτών. Αν ήθελα να το πω υποτιμητικά θα φρόντιζα να είναι πιο ξεκάθαρο και φυσικά δεν θα συμμετείχα καθημερινά.
Για τα συμπεράσματα από γραπτά άλλων, σε ένα φόρουμ από τι άλλο θα έβγαζα συμπεράσματα αν όχι από τα γραπτά? Τελοσπαντων είπα την άποψη μου με το σκεπτικό ότι την επόμενη φορά που αναμενόμενα θα συμβεί κάτι τέτοιο ίσως η κατάληξη να είναι πιο θετική.

Παντα θα υπάρχουν απώλειες, άνθρωποι είμαστε, κάνουμε λάθη,παθιαζομαστε, μπερδευομαστε, τα πάντα μπορούμε να κάνουμε.
Και εξαιτίας συμπεριφοράς μου έχουν φύγει μέλη.
Τι σημαίνει αυτό;
Κανουμε την αυτοκριτική μας και συνεχίζουμε.
Αλλα η  κριτική να είναι επικοδομοιτικη, όχι απλά κριτική.
Όσο αφορά την ερώτηση σού, στο πως θα έβγαζες συμπεράσματα ,μήπως,λέω μήπως να μην βιαστείς να βγάλεις; η αν βγάλεις να έχεις λίγο περισσότερο υπομονή και ταμπεραμέντο;
Γιατι πάλι το ίδιο κάνεις λέγοντας ότι 2 χρήστες έφυγαν και δεν θα ξανά έρθουν, εκτός αν είσαι ο Νοστράδαμος... εγω πιστεύω ότι θα ξαναμπούν τα παιδιά θα δείξουν υπομονή και θα καταλάβουν ότι δεν έγινε και τίποτα.
Όπως έχει γινει άπειρες φορές μέχρι τώρα και θα γίνει άπειρες φορές ακόμα.

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #51 στις: Ιανουάριος 04, 2021, 22:19:12 μμ »
Επιτρέψτε μου να γίνω λίγο ο "κακός"..... :
Τι πάει να πεί απογοητεύτηκαν δύο μέλη και μπορεί να μην συνεχίσουν να συμμετέχουν??
Σιγά μην έχουμε "στοργή και προδερμ" δώρο με κάθε εγγραφή μέλους !!!
Θυμάμαι από τα πρώτα μου ποστ στο φόρουμ τί "καυγάδες" ρίξαμε με τον Αλέξανδρο (και ακόμα ρίχνουμε..). Αυτό θα έπρεπε να είναι δηλαδή παράγοντας αποτρεπτικός στο να συμμετέχω??

Στην τελική, το φόρουμ έχει πληθώρα θεμάτων και γνώσεων, ας κάνει ο κάθε νέος χρήστης τον κόπο να διαβάσει και λίγο..........

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

noe13

• Επισκέπτης
« Απάντηση #52 στις: Ιανουάριος 04, 2021, 22:40:30 μμ »
Δυστυχως θα πω το κλασσικο,που ομως ισχυει 100%...ο γραπτος λογος εχει ιδιαιτεροτητες και πρεπει να προσεχουμε ενα τσακ περισσοτερο...ισως αν ηταν απο κοντα οι διαφωνουντες να το ελυναν με ενα τσουγκρισμα....ομως επειδη δε ξερουμε ποιος βρισκετε πισω απο ενα πληκτρολογιο πρεπει να ειμαστε πιο προσεκτικοι με τους χαρακτηρισμους...κ το λεω γτ εχω φυγει απο φορουμ...βεβαια εκει υπηρχε συνεχης υποτιμηση απο τον ιδιοκτητη του φορουμ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιανουάριος 04, 2021, 22:45:46 μμ »
Ωραία, έγινε η παρέμβαση του pit, το θέμα εκτροχιαστηκε και είχαμε ένα διαπληκτισμο. Αυτή είναι η γενική εικόνα.
Αν το αναλύσουμε περαιτέρω θα μπορούσε να πει κανείς ότι η παρέμβαση του pit ήταν τουλάχιστον άκομψη μιας και ειρωνευτηκε 2 μέλη και τα προσέβαλε. Θα μπορούσε να πει αυτό που θέλει πολύ πιο κομψά, έχω άδικο? Και συνεχίζουμε.
Μετα από αυτό και εφόσον άρχισε η κάτω βόλτα στη συζήτηση θα περίμενε κανείς ότι κάποιος moderator θα έκανε μια παρατήρηση γενικά ότι η συζήτηση εκτροχιαστηκε και να επανέλθουν στο θέμα. Αυτό δεν έγινε. Ο λόγος που δεν έγινε θεωρώ ότι έχει να κάνει με το ότι όλο αυτό ξεκίνησε από μέλος που είναι καιρό εδώ και γνωρίζουν οι περισσότεροι από κοντά κτλ. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά η εξέλιξη του θέματος νομίζω με δικαιώνει μιας και έχουμε άλλο μέλος να λέει ότι "έτσι μιλάει ο pit κάνει humor". Μεγάλα παιδιά είμαστε, μπορούμε να καταλάβουμε πότε κάνει κάποιος humor και πότε σε λέει βλακα μέσα στη μούρη σου. Στη τελική κάποιος που κάνει πλάκα μπορεί να πει ένα πει ένα "πλάκα έκανα" και να τελειώσει το θέμα.
Όταν λέω νοοτροπία μικρού φόρουμ λοιπόν εννοώ ότι η λειτουργία του φόρουμ καθορίζεται σε μεγάλο από τις διαπροσωπικες σχέσεις μεταξύ των μελών. Νομίζω είναι εμφανές. Αυτά.

Φυσικά δεν έχω κάτι ενάντια του pit, ελπίζω να μην το δει έτσι ο ίδιος ή κανείς άλλος.
το συνδρομο του αμετοχου παρατηρητη,ασε μωρε θα τρέξει κάποιος άλλος  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιανουάριος 04, 2021, 22:48:19 μμ »
Αμαρτωλέ καμία παρεξήγηση, απόλυτα κατανοητή η άποψή σου.

Αλλά εγώ δεν είπα κανέναν βλάκα μέσα στη μούρη του. Και θα ήθελα πραγματικά όχι να ανακαλέσεις (το θεωρώ γελοίο ως έκφραση) αλλά να μην με αδικείς. Αυτό που ανέφερα ήταν ότι διαβάζω αηδίες. Όποιος θέλει πάει πίσω 1-2 σελίδες και διαβάζει αυτά που έγραψα. Αυτό κατά την άποψη κάποιου θα μπορούσε να θεωρηθεί προσβλητικό. Εγώ πάντως αηδίες διάβαζα.

Οφείλω όμως μια συγγνώμη στα μέλη που νόμισαν ότι έκανα πλάκα. Δεν έκανα πλάκα.

Ήθελα να είμαι καυστικός. Γιατί;
Μα γιατί σύμφωνα με τη δική μου αντίληψη περί σεβασμού, ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, αποφεύγω να μιλάω με βαρύγδουπες ατάκες "υλικά... μηχανισμός". Θεωρώ ότι θα σας κορόιδευα. Πόσο μάλλον ένα μέλος το οποίο κατά τα λεγόμενά του δεν έχει ιδέα. Το ότι έχω πχ 5-10-30 ρολόγια δεν με κάνει απαραιτήτως γνώστη. Ούτε το ότι έχω ρολόι των 3-4-10 Κ με κάνει γνώστη.

Επίσης έχω αλλεργία σε εκφράσεις του τύπου "να πάω διαβασμένος στο μαγαζί" ή "θέλω ένα Seamaster ή ένα sub έχω 5Κ, ποιο να πάρω;". Αυτά δεν χρειάζεται κατά τη γνώμη μου να αναλυθούν περαιτέρω. Όποιος καταλαβαίνει, καταλαβαίνει.

Επειδή λοιπόν εδώ μέσα δεν είμαστε παιδάκια εγώ έτσι ήθελα να φερθώ και έτσι φέρθηκα.

Και αμαρτωλέ (χίλια συγγνώμη αλλά δεν θυμάμαι το όνομά σου, δεν το κάνω ειρωνικά) η συμπεριφορά μου ΔΕΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ το forum.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιανουάριος 04, 2021, 22:57:59 μμ »

Στην τελική, το φόρουμ έχει πληθώρα θεμάτων και γνώσεων, ας κάνει ο κάθε νέος χρήστης τον κόπο να διαβάσει και λίγο..........

Αυτό για κάποιους στη σημερινή εποχή είτε έχει να κάνει με ρολόγια είτε είτε είτε... είναι απαγορευμένο φρούτο.
Σου λέει forum είναι, για να ρωτάμε είναι, για να απαντάνε είναι... Ε σιγά μην ασχοληθώ παραπάνω, θα ρωτήσω την μπαρούφα μου. Στο κάτω κάτω απαγορεύεται να ρωτάμε; Τι είστε εσείς εδώ; Τίποτα φασίστες και τρομάζετε τα νέα μέλη;

Τέλος πάντων.
Εγώ ξαναλέω ότι έδωσα δύο απαντήσεις. Ο μόνος χαρακτηρισμός που γράφτηκε από μέρους μου ήταν το αηδίες.
Από την άλλη βέβαια δεν βλέπω κάποια μέριμνα για τη στάση τους απέναντί μου, γιατί και κατά τη δική μου άποψη δέχθηκα κι εγώ επίθεση, απλά προσωπικά δεν έχω την ανάγκη των mods ούτε κανενός άλλου, και το εννοώ με την καλή έννοια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Ιανουάριος 04, 2021, 23:27:07 μμ »
Για μένα έχει λήξει το θέμα και δεν θα γράψω άλλα κατεβατά παρά θα πω συγνώμη εφόσον αισθάνεσαι αδικημένος γιατί όντως είπες ότι λένε "αηδιες" και όχι "βλακειες". Ας μην εντρυφησουμε στη σημασιολογία κτλ...
Επίσης δεν είπα ούτε υπονοησα ότι η συμπεριφορά σου καθορίζει το φόρουμ αλλά ακριβώς το αντίθετο, το φόρουμ καθορίζεται απο τη στάση του απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές.
Καληνύχτα  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Ιανουάριος 04, 2021, 23:56:33 μμ »
Κατά την ταπεινή μου γνώμη.. είμαστε λάθος.....! Δεν κάνανε και τίποτα κακό τα παιδιά στην τελική...  απλά είναι άσχετοι και το εκφρασανε ανάλογα..! Ο άσχετος θα κάνει ηλιθιες ερωτήσεις.. αυτό είναι αναπόφευκτο. Τώρα "ο παλιός"... η του κόβει τα φτερά η τον βοηθά..! Εμείς κάναμε το πρώτο...!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος Wagner669

• Members+
  • Hero Member
  • Αλέξανδρος 😎
    • Προφίλ
    • Instagram
« Απάντηση #58 στις: Ιανουάριος 05, 2021, 01:38:12 πμ »
Επιτρέψτε μου να γίνω λίγο ο "κακός"..... :
Τι πάει να πεί απογοητεύτηκαν δύο μέλη και μπορεί να μην συνεχίσουν να συμμετέχουν??
Σιγά μην έχουμε "στοργή και προδερμ" δώρο με κάθε εγγραφή μέλους !!!
Θυμάμαι από τα πρώτα μου ποστ στο φόρουμ τί "καυγάδες" ρίξαμε με τον Αλέξανδρο (και ακόμα ρίχνουμε..). Αυτό θα έπρεπε να είναι δηλαδή παράγοντας αποτρεπτικός στο να συμμετέχω??

Και που εισαι ακόμα

α... οπα... τον άλλον λες
 :D :D :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Η Cartier βγάζει έργα τέχνης που έχουν ως δεύτερη ιδιότητα την χρονομετρία.
Όλοι οι άλλοι είναι Υ.Ω. που προσπαθούν να γίνουν τέχνη

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Ιανουάριος 05, 2021, 11:02:30 πμ »
Επειδή έχω κάνει παρόμοια συζήτηση και σε προσωπικό επίπεδο με φίλους από εδώ μέσα, όπως και με τον Παναγιώτη, εγώ σκέφτομαι τα παρακάτω…
Κάθε μέλος, είτε καινούριο, είτε παλιό, μπορεί κάποιους από μας να μας ενοχλεί για διάφορους λόγους. Άλλος επειδή έχει πολύ χρόνο να σκοτώσει και κάνει απλά την πλάκα του, άλλος επειδή έχει μπει για να ρωτήσεις ότι να ‘ναι και έχει την απαίτηση το φόρουμ να του λύσει όλα του τα θέματα, αλλά αυτός δεν αφιερώσει 30 λεπτά να ψάξει, άλλος πάλι, μπορεί να ποστάρει τα ίδια πράγματα σε αυτό και σε άλλα 3-4 φόρα για να δείχνει τι όμορφα ρολόγια και τι βαθιές γνώσεις στο αντικείμενο που έχει και έτσι να αισθάνεται ο ίδιος όμορφα… και πολλές άλλες περιπτώσεις και υποπεριπτώσεις.
Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι κακό.
Ωστόσο, υπάρχουν άνθρωποι που χαλιούνται να βλέπουν τέτοια πράγματα. Προφανώς, ένας από αυτούς είναι ο Παναγιώτης και επίσης, για να τα γράφω, προφανώς είμαι κι εγώ ένας.
Εκεί νομίζω έχεις δύο επιλογές. Η μία είναι να είσαι ο εαυτός σου και να είσαι ειλικρινής και να πεις την άποψή σου ανοιχτά, χωρίς να σε νοιάζουν τα δήθεν προσχήματα. Αυτό νομίζω έκανε και ο Παναγιώτης προχθές.
Η άλλη λύση είναι να προσπαθείς να παραβλέπεις αυτά που σε ενοχλούν με αποτέλεσμα όμως να αποφεύγεις να συμμετέχεις σε θέματα που υπό διαφορετικές συνθήκες θα παρακολουθούσες και γενικά να περιορίζεις τη δικιά σου συμμετοχή στο φόρουμ για να μην φθείρεις τον εαυτό σου με πράγματα που σε ενοχλούν.
Φυσικά, το ένα δεν αποκλείει το άλλο, αλλά μάλλον είναι συνδυασμός.
Εγώ συνήθως κάνω το 2ο ή άντε να το ρίξω στην πλάκα αν κάτι μου φανεί πολύ στραβό. Αυτό όμως, μόνο ειλικρινές δεν είναι και έχει περισσότερες επιπτώσεις σε εμένα.

Σε κάθε περίπτωση, κατανοώ απόλυτα πως φάνηκε σε κάποιους η στάση του Παναγιώτη, αλλά από την άλλη, δεν μπορώ να δικαιολογήσω και ένα νέο μέλος που μπαίνει σε ένα ζωντανό χώρο που δε γνωρίζει, έχοντας μόνο απαιτήσεις, είναι έτοιμος να προσβληθεί από την αρχή, χωρίς να προσπαθήσει να δει εάν κάνει κάπου λάθος ο ίδιος και τέλος, απαιτεί την προστασία των διαχειριστών και προσβάλει και το φόρουμ, λέγοντας ότι είναι στραβό.

Και στο κάτω κάτω, πόσο διαφέρει αυτή η περίπτωση με την περίπτωση του WatchMe? Και αυτός ένα νέο μέλος που έφυγε από το φόρουμ εξαιτίας της συμπεριφοράς μας δεν ήταν? Το ίδιο δεν υποστήριζε?

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions