Γιωργο το ξερεις οτι οταν καποιος λεει αληθειες ποναει......
Οποιος θελει του δινω τον αριθμο κινητου μου και μιλαμε . ( φυσικα μεσω πμ θα του δωσω το τηλ).
Οπως βλεπεις δεν φοβαμαι να δωσω το τηλεφωνο .........
Το καταλαβες

Φυσικα οι χαρακτηρισμοι "βοσκος¨ κτλπ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ σε αυτον που τα εγγραψε....
Μακάρι να έλεγες πάντα αλήθειες. Θα ήσουν πολύτιμος για όλους. Αλλά, η βασική σου συνδρομή, είναι ειρωνίες, σαρκασμός και .......φαντασιώσεις.

Ισως και υψηλού επιπέδου χιούμορ, όμως, μη κατανοητου
από τις πλατιές λαϊκές μάζες. 
Δες, το σύνολο των αναρτήσεών σου, και μέτρα πόσα από τα ποστ σου, είναι εποικοδομητικά, χρήσιμα, υποστηρικτικά για το σύνολο των μελών / επισκεπτών.
Θα μπορούσες, σίγουρα έχεις την διανόηση, και ίσως και την γνώση, να προσφέρεις ουσία. Εκτός αν το κάνεις με "κώδικες", που εγώ τουλάχιστον, δεν καταλαβαίνω.
Δεν σε ξέρω προσωπικά, πιθανόν να είσαι λαμπρός νέος, και να ήμουν και ευτυχισμένος να γινόσουν και γαμπρός μου. Κρίνω ΜΟΝΟΝ από τις δημοσιεύσεις σου. Οταν έρθεις και σε συναντήσεις, τότε θα μιλάμε διαφορετικά.
Οσο για το βοσκός, δεν ήταν ύβρις, ουτε ένα επάγγελμα είναι ποτέ υποτιμητικό. Ολοι συνεισφέρουν στην ζωή, ο καθένας από την θέση του, όλα τα γρανάζια συνεργάζονται για να δουλεύει το ρολόι / κοινωνία.
Αναφερόμουν σαφώς στον μύθο του Αισώπου, ένα διδακτικό παραμύθι, με συμπέρασμα
Οι ψεύτες δεν είναι πιστευτοί ακόμα και όταν λένε την αλήθειαΑν το έχεις ξεχάσει, το παραθέτω.

Και εσύ, μπορεί να μην λές ψέματα, ( ....που είναι βαρύς χαρακτηρισμός , το κατανοώ ), αλλά με τόσα που μας έχεις αραδιάσει κατα καιρούς, δύσκολο να διακρίνει κάποιος την πραγματικότητα.

Και όταν πρόκειται, πιθανόν, να γίνει ζημιά με την μέθοδο που πρότεινες, ένοιωσα την ανάγκη να ενημερώσω, ειδικά αυτούς που δεν έχουν παρακολουθήσει την πορεία σου, και ίσως να βασίζονταν στα λεγόμενά σου,
στηριζόμενοι στην σοβαρότητα και βαρύτητα του φόρουμ.Αν έκανα λάθος, ζητώ ταπεινα συγνώμη, αλλά, ΔΕΝ αναιρώ την προειδοποίηση.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Και εννοείται, οι admin, μπορούν να σβήσουν όλα τα άλλα ποστ,
ΚΑΙ ΑΥΤΟ, εκτός των ουσιαστικών απαντήσεων, και την πρόταση,
Πάρε καινούργιο με 20 Ε. 
Ολα αυτά, προσωπικές αντιπαραθέσεις για το τίποτα μεταξύ αγνώστων, δεν τιμούν κανέναν. Και αποπροσανατολίζουν από τον κύριο σκοπό / ύπαρξη του φόρουμ, που είναι, γνώση, ανταλλαγή απόψεων, μάθηση, χαρά, υγιής επικοινωνία.
Merci