BOREALIS Cascais V2 BA.1 Blue.
Μετά την επιτυχία του προηγούμενου μοντέλου ο αντικαταστάτης του είναι πλέον ένα εντελώς νέο εξ ολοκλήρου ανασχεδιασμένο από την αρχή ρολόι . Στιβαρό μεν αλλά πιο λεπτό και βολικό με νέο μπρασελέ και κούμπωμα ασφαλείας πουμικρόρυθμίζεται σε έξι θέσεις. Αυτό το νέο αυτόματο καταδυτικό ρολόι της BOREALIS αντλεί την έμπνευσή του και αποδίδει τιμές στο κλασσικό παραδοσιακό λιθόστρωτο οδόστρωμα της Πορτογαλίας.
Τροφοδοτείται από τον αυτόματο μηχανισμό 9015 της Miyota με 24 πετράδια στις 28,800 δονήσεις την ώρα στα 4hz με δυνατότητα haching και με αυτονομία του μηχανισμού στις 42 ώρες, με κεραμικό στεφάνι και lume μεγάλης διάρκειας χάρη στην Tritec.
Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Διάμετρος ρολογιού στα 41mm (συμπεριλαμβανομένης της στεφάνης) Χ 47,50mm .
Βιδωτή Κορώνα με χαραγμένο το λογότυπο της εταιρίας.
Διπλό ζαφείρι με εσωτερική επεξεργασία ενάντια στις αντανακλάσεις.
Κεραμική στεφάνη περιστρεφόμενη στα 120 κλικ με τεχνολογία BGW9 super lume της TRITEC στους αριθμούς.
Super luminova BGW9 της Tritec στο καντράν και στους δείκτες του ρολογιού.
Αυτόματος μηχανισμός 9015 της Miyota.
Ύψος κάσας στα 12.30mm φτιαγμένη από ανοξείδωτο ατσάλι 316L
Μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι με με κούμπωμα ασφαλείας και μικρό ρύθμιση έξι θέσεων
Πλάτος lug 20.00mm
Αδιάβροχο στα 300 μέτρα.
Βιδωτή πλάτη με χαραγμένο το σχέδιο μιας γοργόνας.
Βάρος 150gr
Συνοδεύεται από 12μήνη εγγύηση.
Ακολουθούν φωτογραφίες μου. Εδω να επισημάνω ότι οι φωτογραφίες που έχω με το lume είναι τραβηγμένες χωρίς να έχω ρίξει πιο πριν φως στο ρολόι. Απλα το είχα στην θήκη με τα αλλα ρολόγια μου απέναντι απο παράθυρο όπως κάθε μέρα. Οπότε στο φωςπου εκτέθηκε είναι το σημερινό πρωινό φυσικό φως συννεφιάς για περίπου 2-2,5 ώρες.