0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
https://sanmartinwatches.com/wp/product/sn004g/Αυτό είναι εεε?!
Νέα παραλαβή.... δεν έχω λόγια για την ποιότητά του....San Martin SN004-g. Βασισμένο στο design του Submariner του 1954, με την κάσα χωρίς τα Crown Guards και μπρασελέ με rivets. Στο συγκεκριμένο ρολόι λένε ότι πάτησε και το ΒΒ58 της Tudor.Μηχανή ΝΗ35 της Seiko, διαστάσεις στα 38mm & 46mm lugtolug, sapphire γυαλί, κεραμικό bezel.Θα το πρότεινα και ως υποψήφιο για το προτζεκτ μιας που έχει δυνατότητα για custommed dial και ας μη με συμφέρει πλέον.Η San Martin πλέον έχει ανέβει level και θεωρείται ως premium μάρκα της Κίνας ανεβάζοντας ελαφρώς την ψαλίδα της διφοράς με Heimdallr κλπ...Η ποιότητά του ρολογιού και του μπρασελέ είναι φοβερή.
Ρολογάρα φαίνεται..... πραγματικά...
Καλοριζικο, πάντα τέτοια
Καλοφόρετο να είναι και στον καρπό σου έκατσε πολύ καλά να το χαρείς.
Το έβλεπα σε ένα βιντεάκι YouTube πρόσφατα και σκεφτόμουν πόσο ποιοτικό μπορεί να είναι . Καλοφόρετο !! Στάλθηκε από το KB2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ όμορφο, καλοριζικο!
Πανέμορφο Αποστολε!Καλοφορετο
Με'γεια, καλοφόρετο, πολύ όμορφο!!
Ωραια επιλογη . Απο τις φωτο και μονο , φαινεται καλο ρολοι .Καλοφορετο . Παντα με υγεια .Στάλθηκε από το RMX2170 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι τόσο όμορφο , που άργησα να εντοπίσω αυτόν τον ωροδείκτη που συνήθως με ενοχλεί.Σπουδαία αγορά σε μια εποχή που όλοι φοβόμαστε να παραγγείλουμε από όξω. Μπράβο!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.