Αποστολέας Θέμα: Πρώτη ουσιαστική αγορά  (Αναγνώστηκε 13279 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
Απ: Πρώτη ουσιαστική αγορά
« Απάντηση #30 στις: Δεκέμβριος 02, 2020, 19:46:32 μμ »
Το Tudor είναι μια καλή αρχή για την συλλογή σου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Δεκέμβριος 02, 2020, 19:49:21 μμ »
Έχω την αίσθηση ότι αυτός που θέλει πανεραι θα πάρει πανεραι. Δεν θα το βάλει σε σύγκριση με άλλα ρολόγια. Το δίλημμα θα ήταν ποιο πανεραι να επιλέξει.

Αν λοιπόν γουστάρεις πανεραι να το πάρεις.

Αλλιώς από εμένα Ω. Δεν συγκρίνεται με το tudor.

Να πας να τα δεις από κοντά όλα και νομίζω θα κατασταλάξεις χωρίς πολύ βοήθεια από εμάς.

Πάντως και τα τρία ρολόγια in-house φοράνε οπότε το τσούξιμο είναι δεδομένο είτε σε σέρβις είτε σε ζημιά.

Η καλιμπρα πάντως του Ω είναι κορυφή και χιλιοδοκιμασμενη.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Δεκέμβριος 02, 2020, 19:49:37 μμ »
Tudor,κρατάει καλύτερες τιμές
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Δεκέμβριος 02, 2020, 19:52:25 μμ »
The landmark timepiece was an MRG-G1000B-1A4 model from the upmarket MR-G series.

To commemorate the milestone, a special ceremony was held at the Yamagata Casio factory in Japan, where the model was fitted with a special back case engraved with the number “100,000,000.”

The scale of the achievement in selling 100 million units since the G-Shock was first introduced in 1983 is hard to visualise.

Apple has sold one billion iPhones in the ten years since it launched, so Casio has a way to go before closing that gap.

Patek Philippe sells around 72,000 watches per year today. If the company had managed that every year since 1983, it would have sold only 2.5 million watches compared to G-Shock’s 100.

Αρα να παρει gshock

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Να ευχαριστησω τη νονα μου , Λουκρητια Βοργια .

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Δεκέμβριος 02, 2020, 19:53:39 μμ »
Για τα oozoo ή πως τα λένε έχουμε τίποτα στοιχεία?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Πρώτη ουσιαστική αγορ
« Απάντηση #35 στις: Δεκέμβριος 02, 2020, 19:58:31 μμ »
Μπαίνεις σε σύγκριση ανόμοιων εταιριών...Ulysse Nardin vs TUDOR..;;;σαν να λέμε Rolex vs seiko....
Ας μιλήσουμε σοβαρά και όχι εταιρεία που θες μισό νεύρο για να πάρεις ρολόϊ με εταιρία που στα περίπου 3Κ πέρνεις ρολόϊ με in-house και το θα ευχαριστηθείς τέρμα

Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οταν μπαίνει ως κριτήριο για το μέγεθος μιας εταιρίας η ετήσια παραγωγή της, ναι Αλκή τότε μιλάω σοβαρά..:)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος watchman

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Δεκέμβριος 02, 2020, 20:02:31 μμ »
Οταν μπαίνει ως κριτήριο για το μέγεθος μιας εταιρίας η ετήσια παραγωγή της, ναι Αλκή τότε μιλάω σοβαρά..:)
Ρε συ Πάνο και πάλι σύμφωνα με τα λεγόμενα σου η citizen έχει μεγαλύτερες πωλήσεις από το Swatch group με ότι αυτό και αν συνεπάγεται..
Άρα δεν παίζουν ρόλο οι πωλήσεις και η ετήσια παραγωγή

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Δεκέμβριος 02, 2020, 20:05:51 μμ »
Τα τελευταία χρόνια η rolex εδειξε μεγάλο ενδιαφέρον στην Tudor και εκανε σοβαρή επένδυση,η πιο σημαντική ειναι οι δικές της μηχανές
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #38 στις: Δεκέμβριος 02, 2020, 20:07:00 μμ »
Η μόνο σύγκριση που έχει η U.N με την Tudor, είναι αν υπάρχουν κοινά λατινικά γράμματα στις ονομασίες τούς...
Και δεν συμφωνώ καν με τη σύγκριση  είναι σαν να συγκρίνεις ρολεξ με σεικο γιατί η σέικο έχει τα φόντα να φτιάξει ρολογαρες.
Είναι σαν να συγκρίνεις ρολεξ με ρολόγια fashion...
Γιατι τα ρολόγια της Tudor  αυτό είναι στη τελική...πανεμορφα ρολόγια με καμμια αντοχή στις κακουχίες, μα ΚΑΜΜΙΑ όμως,που ζει πάνω στον σκελετό της ρολεξ για να απογειωθεί.
4 Tudor άλλαξα, και τα 4 το ίδιο θέμα είχαν,αν μπορείς να το πεις θέμα. Φοριούνται μόνο για φιγούρα και όχι για κακουχίες η για καθημερινότητα.

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Δεκέμβριος 02, 2020, 20:07:37 μμ »
Έχω την αίσθηση ότι αυτός που θέλει πανεραι θα πάρει πανεραι. Δεν θα το βάλει σε σύγκριση με άλλα ρολόγια. Το δίλημμα θα ήταν ποιο πανεραι να επιλέξει.

Αν λοιπόν γουστάρεις πανεραι να το πάρεις.

Αλλιώς από εμένα Ω. Δεν συγκρίνεται με το tudor.

Να πας να τα δεις από κοντά όλα και νομίζω θα κατασταλάξεις χωρίς πολύ βοήθεια από εμάς.

Πάντως και τα τρία ρολόγια in-house φοράνε οπότε το τσούξιμο είναι δεδομένο είτε σε σέρβις είτε σε ζημιά.

Η καλιμπρα πάντως του Ω είναι κορυφή και χιλιοδοκιμασμενη.
+1
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Δεκέμβριος 02, 2020, 20:08:18 μμ »
Ρε σεις , δεν συνεκρινε κανεις UN με Tudor

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Να ευχαριστησω τη νονα μου , Λουκρητια Βοργια .

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Δεκέμβριος 02, 2020, 20:12:35 μμ »
Ρε συ Πάνο και πάλι σύμφωνα με τα λεγόμενα σου η citizen έχει μεγαλύτερες πωλήσεις από το Swatch group με ότι αυτό και αν συνεπάγεται..
Άρα δεν παίζουν ρόλο οι πωλήσεις και η ετήσια παραγωγή

Βρε Αλκη το ίδιο πράγμα λέμε..η παραγωγή και οι πωλήσεις δεν έχουν να κάνουν με την ιστορία και το ποια εταιρία θεωρείται «μεγαλύτερη» από μια άλλη..;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος watchman

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Δεκέμβριος 02, 2020, 20:16:29 μμ »
Φίλε stavran πάρε ότι σου κάτσει πιο ωραίο στα μάτια και στα γούστα σου γιατί βλέπω ότι η κουβέντα κατάληξε σε προσωπικά γούστα  και δεν εξαιρούμαι ούτε εγώ ..
Δες εάν το θες για καθημερινό,για σκ,για κάπου πιο καλά,τέλος για κακουχίες κλπ..
Δεν είναι όλα για όλα.
Όλοι έχουν μια γνώμη αλλά να θυμάσαι ότι στο τέλος η δική σου τσέπη θα παίξει ρόλο !

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Δεκέμβριος 02, 2020, 20:19:08 μμ »
Φίλε stavran πάρε ότι σου κάτσει πιο ωραίο στα μάτια και στα γούστα σου γιατί βλέπω ότι η κουβέντα κατάληξε σε προσωπικά γούστα  και δεν εξαιρούμαι ούτε εγώ ..
Δες εάν το θες για καθημερινό,για σκ,για κάπου πιο καλά,τέλος για κακουχίες κλπ..
Δεν είναι όλα για όλα.
Όλοι έχουν μια γνώμη αλλά να θυμάσαι ότι στο τέλος η δική σου τσέπη θα παίξει ρόλο !

+1
To the point!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Δεκέμβριος 02, 2020, 20:23:08 μμ »
Ρε σεις , δεν συνεκρινε κανεις UN με Tudor

1916:H Rolex κατάφερε να εξ'οπλισει τα ρολόγια της με  πιστοποιητικά χρόνομετριας κύρους(Bienne, Kew), ενώ η  U.N κάνει το πρώτο λάθος, την κατασκεύη ρολογιων  που είναι εξοπλισμένα με μέτριες μήχανες που έχει αγόρασει απο τρίτους!Το κοινό "σαστισμένο" από το συνδυασμό ενός high-end εμπορικού σήματος και με μήχανες κατώτερης ποιότητας, καταδικάζει την επίλογη της εταιριας,με χάμηλες πωλήσεις!

1922:H Rolex επενδύει το μεγαλύτερο μέρος των  κερδών στις μελέτες για την υδατοστέγανοτητα , η οποία το 1926 θα παρούσιασει την γνωστή σε ολους μας κασά Oyster, και εντωμεταξύ η  U.N γίνεται μια δημόσια εταιρία. Αυτό το όνομα της εταιρίας: Ulysse Nardin SA - Chronometrie-ναύτικα χρόνομετρα και ρολόγια τσέπης. Ρολόγια χειρός; Ούτε καν να μιλάμε γι 'αυτό, μετά την αποτυχία του 1916. Δεύτερο λάθος: σε λίγα χρόνια (1929) στον κόσμο, τα ρόλογια χείρος θα κάτεχουν την μέριδα του λέοντος!

1935: ενώ η συλλογή της  U.N. δυσκολευεται να επιβληθεί, αν και προσφατα εχει κατασκευασει ενα νεο χρονογραφο με λειτουργια flyback, αλλά δεν επενδύει  τίποτα στη διαφήμιση. Ο ιδιοκτήτης, Alfred Nardin εξηγεί στο προσωπικό του: «Ο κόσμος μας γνωριζει και αν θέλει ,ξερει που μπορει να βρει τα ρολόγια μας.." Αποτέλεσμα: Οι πώλησεις δεν  απογείωνονται , ενώ η  Rolex - με τις καινοτομίες της, αλλά και την διαφήμιση ,εχει εντυπωσιακα αποτελεσματα

1945:Το  Datejust δημιουργει μια νέα κατηγορία ρολογιών (πολυτέλεια και άνεση την ίδια στιγμή), ενώ για πρώτη φορά η U.N έχει ενα νεο ανταγωνιστή στα θαλάσσια χρονόμετρα, την αμερικανική Χάμιλτον.

1955/1958:  Η U.N λαμβανει την τρίτη και δεύτερη θέση,στον διαγωνισμο χρονομετρου του Παρατηρητηρίου του Neuchatel.Στην κατηγορία ρολόγια χειρός . Η εταιρια κανει χρηση μηχανων απο τριτους . Η Rolex ,απο την αλλη  έχει εγκαταλείψει τους διαγωνισμους χρονομετρου , προτιμώντας να επικεντρωθεί στην ακρίβεια και σε μεγάλα νουμερα παραγωγης ,με δικες της μηχανες...

1963: Η U.N βρισκεται σε οικονομικές δυσκολίες και αποφασιζει να κλεισει το τμημα  U.N. chronometry. Το πιο σοβαρό λάθος, η αρχή του τέλους. Η U.N. χάνει την "ιδιότητα" της κατασκευής και, με αυτό, την ταυτότητά της. Ενώ η Rolex, μετά από μια δεκαετία επιτυχίων(Submariner, Explorer, GMT και ιδιαίτερα Day-Date), εχει ανοδικη πορεια .

δεκαετια '70 : η πτωση της U.N. φαίνεται ασταμάτητη, για τη σωτηρία και την αναγέννηση της πρέπει να περιμένει έως το 1983 και την έλευση του Rolf Schnyder. Εντωμεταξύ η Rolex κανει ακομα μια επιτυχη κινηση ! Συνεχίσε να πιστεύει  στο  μηχανικο ρολόι,ενω η Ωμέγα επικεντρώνεται στα quartz... σε λιγότερο από πέντε χρόνια, βρίσκεται στο χείλος της αβύσσου.

1985-2010: H U.N επενδυει  στην καινοτομία: U.N Freak.Ενώ η Rolex έχει  τόσο ισχυρή φήμη και εχει  μετατραπει ι σε ένα μύθο...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions