Μια ιστορία. 
Οταν το Ελληνικό Rolexακιας έκλεισε, άρχισα να γράφω στο Αμερικάνικο Rolex Forums. Εγγραφή τον Δεκ του 2008, μέχρι που βρέθηκα εδώ, ολικά 2327 αναρτήσεις.
Σε κάποιο νήμα, βλέπω μια ανάρτηση με μια Ελληνική περικεφαλαία και από κάτω το "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ".
Ωπα λέω, πατρίδας ο έτσι.
Του στέλνω πμ, ποιος είσαι, από που είσαι, που μένεις εκεί, κλπ.κλπ.
Απαντά εις την Αγγλοσαξωνικήν "Ρε μάστορα, δεν καταλαβαίνω λέξη"

Του εξηγώ, ότι είδα τα ανωτέρω, και θεώρησα ότι είναι Ελληνας. Μου απαντά, ότι είναι στο κίνημα του δικαιώματος της οπλοκατοχής, και χρησιμοποιούν το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ, επειδή ο Λεωνίδας, κλπ, κλπ, και αν έχουν τα @@@@@ ας προσπαθήσουν να τους τα πάρουν.
Του απαντώ ότι "ναι μεν αλλά, σκοτώνεστε, πυροβολιέστε μεταξύ σας, κλπ, κλπ"
Μου απαντά. "Σε μία δημοκρατική χώρα, είναι αναφαίρετο δικαίωμα του πολίτη να έχει όπλα. Αυτό είναι απόδειξη της δημοκρατίας. Οτι τηρούνται οι κανόνες, και δεν παραβιάζονται από την εξουσία. Και αν κάποιος θελήσει, να παραβιάσει τα αποτελέσματα των δημοκρατικών διαδικασιών, θα βρεί 200.000.000 κάννες να τον σημαδεύουν".
Με αυτές τις εκλογές, και τις αμφισβητήσεις του Τράμπ, ναι μεν αλλά, και κάποια άλλα μπλα -μπλά, μου ήρθε αυτή η εικόνα ξανα στον νου.
Οτι και να λέει ο Τραμπ, τα αποτελέσματα των διαδικασιών, ΔΕΝ μπορούν να αμφισβητηθούν.