Μου δημιουργείται η εντύπωση, ότι επειδή είναι ενα πολύ δυνατό ρολόι, δυναμικό, ότι και να βάλεις που θα αφήνει το κενό στην κάσα, θα είναι αποτυχία.
Οι ρευστές γραμμές της κάσας, πρέπει να συνεχίζονται και στο "λουράκι" αδιάλειπτα, ώστε να τονίζεται / διατηρείται ο δυναμικός σχεδιασμός της κάσας.
Συνεπώς, δοκλιμασε ΙΜΟ, λουράκι με καμπύλο ακρο, που να αγκαλιάζει την κάσα, ή και το Τζούμπιλι ή άλλο, με διαφορετικό end link, να μην μένει κενό.
Και δεν είναι ανάγκη να τα αγοράζεις. Πήγαινε σε ένα καλό λουράδικο, και πρόβαρε μερικά, να δείς αν αυτό που προτείνω ισχύει.
ή κάποιος από εδώ, με τις ανάλογες ικανότητες, ας "γεμίσει" το κενό, σε προσομοίωση.
Εγώ, έκανα ένα πρώτο βήμα, αλλά, το χρώμα και τις αντανακλάσεις, δεν μπορώ να τις πετύχω με το πρόγραμμα των ....παραθύρων ! Κάποιος άλλος ?
