Δύο μπαταρίες?
Αυτονομία?
Νικο, στην θεωρία, λέει ότι είναι 1,5 ώρες εκάστη.

Και είναι 21 βόλτ, όχοι 48 που γράφει στο πλάϊ.
'ντάξει, εργαλείο της πλάκας είναι, και δεν πρόκειται να δουλεύει με τις ώρες. Και με διακοπές, 2 Χ τον χρόνο εργασίας, για ψύξη και θερμοκρασίες.
Το καλό είναι, στις δοκιμές, ( δεν έχω κόψει ακόμα ), ο διακόπτης είναι ροοστατικός, οπότε παίζεις με την ταχύτητα. Από σιγά μέχρι πλήρη ταχύτητα 5 μέτρα το δευτερο.
Η δεύτερη μπαταρία ( επιλογή μου ), είναι για "ασφάλεια", δεν ξέρω την ποιότητα, και πόσο θα αντέξουν. Μετά, άντε βρές ίδια. Οπότε, έχω "καβάτζα", ή στα ναυτικά, "αμοιβά".

Η πώληση, είναι "άνευ", επιλέγεις όμως αν θέλεις μία ή δύο.
Το θέμα είναι η αλυσίδα, δίνει διάσταση 1/4 4 " 28.Ηδη ψάχνω, να βρώ για ανταλλακτικό, αλλά, αν δεν πάω Αθηνάς, άκρη ΔΕΝ βγαίνει.
Εκτός, αν κανένα ΚΑΛΟ παλληκάρι,

ΤΥΧΑΙΑ περνάει από εκεί,

έχει γνώση αγροτικών εργασιών,

αντιλαμβάνεται λόγω επαγγέλματος τα παρόμοια εργαλεία,

και................ρωτήσει
Σημ. Ενα καλό εργαλειάκι, χρειάζεται. Τα βενζινοκίνητα, για εργασίες 2-3-4-5 φορές τον χρόνο, είναι υπερβολή, + όλα τα στοιχεία συντήρησης, + το εύφλεκτον του καυσίμου, κλπ κλπ. Ειχε με 100 Ε στο πολυκατάστημα που αρχίζει από P και τελειώνει σε R.
Εψαξα και τον εργαλειοθεό, που είχα και την μπορντουριέρα, αλλά, δεν είχε τέτοιο. Μόνον ηλεκτρικό.
Το ηλεκτρικό, καλό είναι, αλλά πολλά λεφτά 60+, και σε περιορίζει στην χρήση, πχ, κλαδεύει ο γείτονας στην γωνία τις εληές, και την .......πέφτεις, πριν τα πάρει για άλεση ο δήμος. Καλά κουτσουράκια για το τζάκι. Πόση μπαλαντέζα να έχεις, 200-300 μέτρα ?

Και το μέγεθος είναι βολικό, αντε τώρα να κάνεις μικρά δεντράκια, με το άλλο των 40-50 πόντων λεπίδα. Γελοίο ακούγεται.
Αντε,τα είπα / ανέλυσα όλα.