Επειδή, και την πλάκα μας κάναμε, αλλά και το θέμα είναι και σοβαρό + χρονοβόρο, Θεωρώ ότι πρέπει να αποφασίσουμε τελικά, αν θα γράψει κάτι ο τεχνίτης ή όχι.
Η πρότασή μου είναι
2020 κενό Χ/37.Το GWF, αναφέρεται μπροστά, το 2020 είναι "σήμαντρο", απαραίτητο για εμένα, και το Χ/37, επίσης καθοριστικό.
Συνεπώς, το
2020 κενό Χ/37 προσδιορίζει ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ. Τελεία.
Τώρα, αν στους
Πληροφοριακά.
Από 37 οι 8 νομίζω γράφουν και οι 6 εκφέρουν γνώμη.
.....
ειναι καθαρά ΔΙΚΟ τους πρόβλημα και ΑΠΟΦΑΣΗ.
Αναρτήθηκε δημοσίως, με διαύγεια, αν δεν παρακολουθούν, ή δεν θέλουν να εκφράσουν άποψη, δικαίωμά τους.
Βάζουμε ένα νήμα, με συγκεκριμένη πρόταση και χρόνο απάντησης, και .............όσοι θέλουν, απαντούν.Οσοι δεν θέλουν, θα ακολουθήσουν και θα αποδεχθούν, αυτό που θα ψηφίσουν έστω και οι εξη ( 6 ).
Αν κάποιος δεν πάει να ψηφίσει στις εκλογές, έτσι γιατί δεν ήθελε και δεν πρόλαβε, δεν του 'κατσε, δεν μπορεί μετά να λέει, "....δεν είναι καλή η κυβέρνηση που βγήκε".
Αν συμφωνεί η διαχείριση, ας το στήσει, και όσοι ενδιαφέρονται, ας απαντήσουν.
Τα έγκυρα, επί των απαντήσεων, ασχέτως αν θα είναι ένας, ή όλοι όσοι παρήγγειλαν.
Και με συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα απάντησης.
Και ας μην ξαναρχίσουμε, γράψε το Nick name μου, γράψε "Αχ μελαχρινάκι, με πότισες φαρμάκι", κλπ.
Αυτά, αν θέλει , τα γράφει κάποιος στο ΔΙΚΟ του, μετά την παραλαβή.
Ενα project, χαρακτηρίζεται από συγκεκριμένες αποφάσεις / ενέργειες, και αυτό, πρέπει να είναι πλήρες.
Και πλήρες ΙΜΟ είναι με το GWF και την σημαία μπροστά, και το έτος εκτέλεσης και αριθμό τεμαχίου, στο καπάκι.
Αλλιώς, δεν διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα. Ουτε δικαιούται να αναφέρεται σαν project.
Αυτά.
